Libnet.ro
UNICEF

06:16

Liviu Dragnea, despre controversa reparatiilor unui pod, din perioada in care era seful CJ Teleorman: Este ca la Radio Erevan

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre controversa reparatiilor unui pod, din perioada in care era seful CJ Teleorman: Este ca la Radio Erevan

Liviu Dragnea a contrazis o serie de informatii aparute in presa, conform carora, in perioada in care era seful CJ Teleorman, iar Calin Popescu-Tariceanu, ar fi primit fonduri pentru lucrari. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre bursele medicilor rezidenti: A fost o scapare in lege

Medicii rezidenti nu vor ramane fara burse, a dat asigurari luni presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, care a precizat ca a fost o scapare in lege care va fi.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre conflictul cu premierul Tudose: Nu este niciun fel de adevar aici. Seful Executivului este un om foarte serios

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, duminica, la postul de televiziune Romania TV, existenta unor neintelegeri intre el si noul premier Mihai Tudose.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile care i se aduc: Totul pleaca de la Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca nu are nicio afacere in Brazilia sau in alta tara si a precizat ca totul pleaca de la omul de afaceri George Soros,.

Liviu Dragnea despre dezvaluirile Rise Project: Nu am afaceri nici in Brazilia, nici in alta parte. Vor sa ma inlature si sa distruga PSD. Soros e un personaj malefic, nu voi ceda in fata lui

Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut duminica seara, la Romania Tv, ca Nu am afaceri nici in Brazilia, nici in alta parte. Este o realitate. Dragnea sustine ca E o campanie impotiva mea si a PSD. Vor sa ma inlature si sa distruga PSD. Noi am vrut pace in Romania, se pare ca ei nu vor pace. Nu stiu cine sunt ei. O sa aflam. Nu vom mai sta ca pana acum. Nu vreau sa mai ramanem intr-o situatie in care doar sa incasam, vrem sa guvernam.

Traian Basescu: Liviu Dragnea, intangibil datorita partidelor de tenis si chermezelor din vilele SRI

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ,sambata, ca Liviu Dragnea este intangibil, pana si pentru neprihanita Kovesi, datorita partidelor bi-saptamanale de tenis si chermezelor din 2010 2014, la care participa cu Ponta, Ghita, Coldea, Maior,la vilele SRI, acompaniati de Zeita Dreptatii.

Ce au in comun Liviu Dragnea si Roger Stone, fostul consilier al lui Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a inceput din nou razboiul cu George Soros la cateva zile dupa ce Roger Stone, fostul consilier al presedintelui Donald a venit in Romania si a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, coincidenta sau nu, despre faptul ca miliardarul american ar intentiona sa va rastoarne guvernul, pentru a-l inlocui cu unul pe care sa-l poata controla. HotNews. ro a scris pe data de 28 iunie ca Stone a venit la Bucuresti la invitatia unui om de afaceri pe filiera PSD - Dragnea.

Traian Basescu, despre INTANGIBILITATEA lui Liviu Dragnea

Traian Basescu a analizat situatia lui Liviu Dragnea si a oferit o explicatie a intangibilitatii lui Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook. Fostul sef de stat este de parere ca partidele de tenis.

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea, cel strain de Brazilia: Pe el nu il intereseaza ca a facut evaziune fiscala, ci ca documentele nu aveau numar de ordine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, acuzat de afaceri necurate in Brazilia, Liviu Dragnea neaga ca ar avea afaceri in.

Marturisiri despre discutiile dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea

Anumite lucruri ce au discutate in conversatiile pe care le-au avut Klaus Iohannis si Liviu Dragnea la Palatul Cotroceni au fost dezvaluite. Discutiile respective au avut loc inainte de a se instaura.

Radu Tudor, despre cele trei mari probleme cu care se confrunta Liviu Dragnea

Radu Tudor a vorbit vineri, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre cele trei mari probleme cu care se confrunta seful PSD Liviu Dragnea, cel care este si presedintele Camerei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )