Libnet.ro
UNICEF

05:45

Liviu Dragnea, despre declaratiile lui Traian Basescu: Incerc sa nu o iau personal, mi-a pronuntat numele in ultimele zile de foarte multe ori

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre declaratiile lui Traian Basescu: Incerc sa nu o iau personal, mi-a pronuntat numele in ultimele zile de foarte multe ori

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat marti seara, in replica la declaratiile facute cu putin timp in urma de presedintele Traian Basescu, ca incearca sa nu ia personal referirile tot mai dese ale sefului statului la el, argumentand ca bugetul alocat ministerului pe care il conduce va fi folosit pentru terminarea investitiilor haotice demarate in timpul guvernarilor PDL. continuă pe Hotnews

VIDEO Liviu Dragnea, despre declaratiile lui Traian Basescu: Incerc sa nu o iau personal, mi-a pronuntat numele in ultimele zile de foarte multe ori

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat marti seara, in replica la declaratiile facute cu putin timp in urma de presedintele Traian Basescu, ca incearca sa nu ia personal referirile tot mai dese ale sefului statului la el, argumentand ca bugetul alocat ministerului pe care il conduce va fi folosit pentru terminarea investitiilor haotice demarate in timpul guvernarilor PDL.

Dragnea ii raspunde lui Basescu: incerc sa nu o iau personal, mi-a pronuntat numele de foarte multe ori

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat, marti, declaratiile presedintelui Traian Basescu, pe care le considera echivalente cu un atac la persoana.

Ha-ha! Reactia lui Traian Basescu la intrebari despre Unire

Declaratiile lui Traian Basescu privind unirea Republicii Moldova cu Romania au stranit iritare la Comisia Europeana, scrie portalul euractiv. com. intrebat de un editor al euractiv cum comenteaza declaratiile cu.

Liviu Dragnea catre Traian Basescu: Suntem pregatiti cu proiecte mature pe care primarii le vor aplica

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, marti, in urma declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, pe care le considera ca fiind un atac la persoana, ca sunt pregatiti cu proiecte mature pe care.

Traian Basescu sustine declaratii de presa la 18.45

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, la ora 18. Declaratia vine in urma intalnirii pe care a avut marti cu premierul Victor Ponta, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, ministrul pentru Buget, Liviu Voinea, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema anularii accizei suplimentare la carburanti. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

LIVE TEXT Traian Basescu: Premierul nu a inteles ce am discutat. El a inteles ca am discutat de buget, eu am discutat de acciza si efectele ei

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, la ora 18. Declaratia vine in urma intalnirii pe care a avut-o marti cu premierul Victor Ponta, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, ministrul pentru Buget, Liviu Voinea, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema anularii accizei suplimentare la carburanti. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu, declaratii de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va face declaratii, marti, la Cotroceni, dupa discutia cu premierul Victor Ponta despre acordul cu FMI si bugetul pe 2014. Citeste si: UPDATE. Intalnire fara succes intre Basescu, Ponta, Chitoiu, Voinea si Isarescu, la Cotroceni. FMI asteapta pozitia Guvernului privind acciza pe carburanti Declaratiile vor avea loc la 18. 45, informeaza Administratia Prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu: Ponta nu a inteles de ce l-am chemat la Cotroceni. El a crezut ca vorbim despre buget, eu vorbeam despre accize

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul Ponta, Daniel Chitoiu, Liviu Voinea si Mugur Isarescu ca primul ministru nu a inteles de ce i-a chemat.

Traian Basescu: Ponta nu a inteles de ce l-am chemat la Cotroceni. El a crezut ca vorbim despre buget, eu vorbeam despre accize (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul Ponta, Daniel Chitoiu, Liviu Voinea si Mugur Isarescu ca primul ministru nu a inteles de ce i-a chemat.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am decis sa nu aprob Memorandumul pentru aprobarea negocierilor cu FMI. Motivul: majorarea accizei la carburanti este trecuta la obligatiile asumate de Guvern

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara la Palatul Cotroceni ca a decis sa nu aprobe memorandumul trimis de Guvern pentru aprobarea negocierilor cu FMI din cauza majorarii accizei la carburanti. Nu imi voi asuma aceasta masura antieconomica, impotriva intereselor Romaniei si a sanselor de relansare a economiei, a spus Traian Basescu. Urmareste LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )