Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre remaniere: Pentru mine subiectul este inchis. Discutam dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in judetul Dolj, ca pentru el subiectul unei remanieri guvernamentale este inchis pana dupa alegerile europarlamentare din 26 mai. intrebat daca va accepta. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre decizia presedintelui Iohannis de a respinge propunerile de ministri: Argumente proaste, bataie de joc

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, joi, ca argumentele presedintelui Iohannis referitoare la respingerea celor trei propuneri de ministri sunt o bataie de joc, potrivit Agerpres. Presedintele Camerei.

Liviu Dragnea, despre summit-ul de la Sibiu: Principalul subiect discutat de Iohannis cu stapanii lui a fost sa mai scoata ceva sa-l ajute in campanie. Joi sunt la summit, vineri apare scrisoarea!

Liviu Dragnea considera ca scrisoarea prin care Frans Timmermans ameninta cu activarea optiunii nucleare .

Liviu Dragnea, despre incidentele de la Iasi: Camasile negre din Germania nazista se comportau asa / Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze

Liviu Dragnea a afirmat ca opozantii PSD se comporta precum camasile negre din anii 30 din Germania nazista. Nu mi-a fost usor sa le solicit colegilor mei sa nu riposteze. A fost foarte greu,.

Corina Cretu, replica pentru Liviu Dragnea: Discursul impotriva mea se bazeaza pe dezinformare

Comisarul european Corina Cretu ii raspunde liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat-o ca este mincinoasa, ea spunand ca decizia de a trimite scrisoarea de avertisment catre Romania nu a fost luata in Colegiul Comisarilor.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Cresterea economica este de 5%. Realitatea este cea publicata de catre INS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizatca prognoza coalitiei de guvernare pe care s-a fundamentat bugetul din acest an esteuna corecta. Potrivit datelor publicate de Institutul National de.

Liviu Dragnea, acuzatii dure la adresa Corinei Cretu: Candideaza din partea unui partid de securisti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, o ataca dur pe Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, despre care spune ca nu este straina de scrisoarea recenta a vicepresedintelui CE, Frans.

Dragnea, despre Corina Cretu: Cand spui ca tii cu tara ta si votezi impotriva ei nu poti sa fii decat mincinoasa (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca daca intr-adevar Colegiul Comisarilor, din care face parte si Corina Cretu, a votat pentru transmiterea ultimei scrisori de avertisment catre Romania, atunci Cretu este o.

Dragnea, despre Corina Cretu: Cand spui ca tii cu tara si votezi impotriva ei, esti mincinoasa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca daca informatia potrivit careia Colegiul Comisarilor, din care face parte si Corina Cretu, a votat pentru transmiterea ultimei scrisori de avertisment catre Romania, atunci aceasta este o mincinoasa.

PRIMA CASA. Liviu Dragnea anunta facilitati noi pentru programul Prima Casa. Conditii mai usoare pentru credite si rate fixe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta noi facilitati pentru cei interesati de programul Prima Casa. Vreau sa spun, dincolo de marirea punctului de pensie, am discutat despre programul Prima Casa. Vrem.

Dragnea, despre pestele infestat: in pietele din Occident nu se poate vinde asa ceva, ca e puscarie curata. Au crezut ca romanii sunt mai prosti si au zis hai sa le dam lor, ca ei poa sa moara, ei si copiii

Liviu Dragnea a declarat ca, in ciuda masurilor pe care le iau in privinta mediului, statele din Occident tot polueaza masiv si au pesti cu metale grele. Cum acolo se face puscarie pentru comercializarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )