Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Dragnea despre Sorin Grindeanu, la Antena 3: L-am intrebat daca se teme ca-i sare vreun schelet din frigider

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea despre Sorin Grindeanu, la Antena 3: L-am intrebat daca se teme ca-i sare vreun schelet din frigider

Premierul propus de PSD, Sorin Grindeanu, a participat miercuri, la Sinteza zilei, la prima emisiune tv din calitatea sa de aspirat la functia de sef al Guvernului. Politicianul a fost insotit in platoul Antena 3 de liderul social democrat Liviu Dragnea, cel care, anterior declarase ca o comisie ce va fi infiintata la partid va supraveghea atent actiunile prim-ministrului si ale Executivului. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, despre Sorin Grindeanu, la Antena 3: Am vrut un om in care sa am incredere, sa am garantia ca nu isi construieste un pol de putere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul desemnat de PSD, Sorin Grindeanu, sunt invitati la Sinteza Zilei, emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3.

Liviu Dragnea, despre declaratiile lui Sebastian Ghita: Nu le iau in ras pentru ca din pacate nu sunt singurele informatii de acest gen care au ajuns la mine atat in timpul campaniei electorale cat si dupa alegeri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a precizat ca declaratiile lansate de fostul deputat Sebastian Ghita intr-o inregistrare la un post TV, il pun serios pe ganduri.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea unei noi nominalizari: E foarte posibil sa fie prezentata ca un agent KGB, sau terorist, sau coruptul coruptilor (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a tinut o conferinta de presa dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi drept premier pe Sevil Shhaideh. Acesta a afirmat ca se ia in discutie suspendarea.

EXCLUSIV. Comunistul de fier din guvernarea Adrian Nastase caruia ii datoreaza Sorin Grindeanu startul in politica. Ce nu stia Dragnea despre prim-ministrul propus azi lui Iohannis

Liviu Dragnea a facut o propunere surpriza pentru functia de prim-ministru, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a refuzat sa o numeasca pe Sevil Shhaideh. L-a ales pe Sorin Grindeanu, fost ministru al comunicatiilor in Guvernul Ponta si un fost apropiat al lui Victor Ponta si Ilie Sarbu.

EXCLUSIV. Comunistul de fier din guvernarea Adrian Nastase caruia ii datoreaza Sorin Grindeanu startul in politica. Ce nu stia Dragnea despre prim-ministrul propus azi lui Iohannis

Liviu Dragnea a facut o propunere surpriza pentru functia de prim-ministru, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a refuzat sa o numeasca pe Sevil Shhaideh. L-a ales pe Sorin Grindeanu, fost ministru al comunicatiilor in Guvernul Ponta si un fost apropiat al lui Victor Ponta si Ilie Sarbu.

Culisele sedintei PSD. Cum a ajuns Liviu Dragnea sa-l propuna pe Sorin Grindeanu premier

Potrivit unor surse din sedinta PSD, pana si Sorin Grindeanu a fost luat prin surprindere de hotararea lui Liviu Dragnea de a-l propune premier. Cu o zi inainte, Dragnea se arata impotriva oamenilor din Sistem, dar a sfarsit prin a propune un absolvent al Academiei SRI. Toti liderii PSD au votat pentru, mai putin Codrin Stefanescu, care a insistat ca Liviu Dragnea sa fie premier, desi legea ii interzice. Cine este Sorin Grindeanu?.

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru

ACTUALIZARE 19:45 Raluca Turcan: Propunerea lui Grindeanu - o solutie de avarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier reprezinta o solutie de avarie, temporara, pentru PSD. *ACTUALIZARE 19:39 Tariceanu: O a doua respingere a propunerii de premier ar fi un gest suicidal al presedintelui Iohannis *ACTUALIZARE 18:58 Sorin Grindeanu: Nu voi face miscari in Guvern si miscari politice fara colegii mei *ACTUALIZARE 18:15 Sorin Grindeanu, actualul sef al CJ Timis, a fost ministru si parlamentar; este membru PDSR/PSD din 1996 *ACTUALIZARE 17:55 Noua propunere a PSD si ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis, a anuntat astazi Liviu Dragnea, liderul PSD, intr-o conferinta de presa *ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine *Liviu Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare.

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu nu are niciun fel de legatura cu SRI. A fost din greseala in Comisia de control (VIDEO)

Liviu Dragnea a tinut o scurta declaratie de presa miercuri seara in care a anuntat ca a trimis oficial nominalizarea lui Sorin Grindeanu ca premier catre Palatul Cotroceni si asteapta raspuns pe.

Reactia Ralucai Turcan, dupa ce PSD l-a propus pe Sorin Grindeanu ca premier: Propunerea de prim-ministru marcheaza infrangerea lui Liviu Dragnea in interiorul partidului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, califica noua propunere de premier a PSD drept o infrangere a lui Liviu Dragnea in interiorul partidului, dupa ce, marti, presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa o nominalizeze pe Sevil Shhaideh la conducerea Guvernului.

Liviu Dragnea a anuntat ca Sorin Grindeanu este noua propunere de prim-ministru PSD, dupa ce Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh. Seful statului a primit un document semnat de liderii coalitiei PSD-ALDE, prin care ii comunica decizia. Reactiile l

Liderii PSD se intrunesc miercuri, de la ora 16, in cadrul sedintei Comitetul Executiv National pentru a decide ce nominalizare vor face pentru functia de prim-ministru si ce pozite va adopta partidul dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh, scrie News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )