Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea, dupa ce un tanar de 29 de ani a fost ucis de birocratie: Ma terifiaza! ULTIMATUM PENTRU MINISTERUL SANATATII (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, dupa ce un tanar de 29 de ani a fost ucis de birocratie: Ma terifiaza! ULTIMATUM PENTRU MINISTERUL SANATATII (VIDEO)

Liviu Dragnea critica aspru Ministerul Sanatatii. Seful PSD a zis ca este terifiat de moartea tanarului brasovean, care s-a stins dupa ce birocratia l-a impiedicat sa ajunga in strainatate pentru. continuă pe B1

Membru al CA din TVR numit de PSD, scrisoare deschisa pentru Liviu Dragnea privind Starea Natiei: A fost interzisa pe nedrept. Doina Gradea a sfidat legea

Sorin Iliesiu, membru din partea PSD in Consiliul de Administratie CA) din TVR, ii adreseaza o scrisoare deschisa lui Liviu Dragnea in care ii atrage atentia ca emisiunea Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, a fost interzisa pe nedrept printr-o decizie a sefei institutiei, Doina Gradea, sustinuta tot de social-democrati.

Adrian Tutuianu, despre redefinirea abuzului in serviciu: Nu cred ca legea aceasta il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat, marti, ca dezbaterile la Codul penal dureaza de cateva luni, modificarea acestuia nefiind deci facuta in graba. El a mai sustinut si ca modificarile erau necesare si ca aceasta lege nu il priveste pe Liviu Dragnea in mod particular .

Deputat USR: Daca pe Calin Farcas il chema Liviu Dragnea statul roman ar fi gasit un milion de euro

Deputatul USR Tudor Pop, membru in Comisia pentru Sanatate si Familie, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca daca in locul lui Calin Farcas, tanarul de 29 de ani care a murit dupa ce a asteptat doi ani pentru un transplant de plamani, ar fi fost Liviu Dragnea, statul roman nu -ar fi lasat sa moara.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa audierea lui Orban de la DIICOT: Pot eu sa stiu ce face DIICOT, daca am tradat sau nu

Liviu Dragnea, reactie dupa ce Ludovic Orban a fost audiat in dosarul de inalta tradare. Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, intrebat fiind ce opinie are despre audierea lui Ludovic Orban la.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa votarea Codului Penal: Nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata / Decizia lui Iohannis si a unui grup restrns de oameni cu puteri oculte a fost ca eu sa fiu anihilat

Liviu Dragnea a negat din nou, miercuri, ca modificarile aduse Codului Penal ar fi vizat direct dosarul sau si a sustinut ca nu crede ca va scapa, dar nu vrea sa plece ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie, ci doreste sa lase in urma o tara mai buna.

Liviu Dragnea: Decizia luata de Iohannis si un grup de oameni cu puteri oculte a fost ca indiferent cum ar fi, eu sa fiu anihilat. Maine pot sa imi faca 1.000 de dosare (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat miercuri, dupa adoptarea modificarilor Codului penal in Camera deputatilor, ca acesta este dedicate justitiabililor din Romania. intrebat daca modificarile au fost facute cu.

Vicepresedintele Comisiei Europene i-a cerut lui Liviu Dragnea sa finalizeze liberalizarea pietei gazelor cu doi ani mai devreme

Vicepresedintele Comisiei Europene, Maros sef269;ovi269;, a subliniat intr-o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, Liviu Dragnea, ca este importanta finalizarea liberalizarii pietei gazelor inainte ca Romania sa preia presedintia Consiliului UE, adica pana la 1 ianuarie 2019.

Liviu Dragnea si-a pierdut CUMPATUL: ii ORDONA sefului ANAF sa mearga peste Klaus Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea este din ce in ce mai nervos dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive. in vizorul sefului PSD a intrat, joi, si Ionut Misa, seful ANAF. Dragnea i-a transmis ca fiscul nu colecteaza.

Reactia lui Dragnea dupa adoptarea Codului penal: Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta functie

Liviu Dragnea a spus miercuri, la cateva ore de la adoptarea Codului penal in parlament, ca actul normativ, asa cum a fost el modificat de PSD si ALDE, este dedicat justitiabililor din Romania, scrie G4Media .

Catalin Radulescu, VICTIMA ca si Liviu Dragnea: Dansul, ca si mine si ca altii, am fost niste TINTE, in 2012, ale acestui STAT PARALEL!

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca si el, precum Liviu Dragnea, a fost o tinta, in 2012, a statului paralel. El mai sustine ca modificarile aduse Codului penal in Parlament de actuala majoritate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )