Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea: ii fac plangere penala jurnalistului care mi-a publicat adresa. E facuta, nu am depus-o, pentru ca nu am avut cand

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: ii fac plangere penala jurnalistului care mi-a publicat adresa. E facuta, nu am depus-o, pentru ca nu am avut cand

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anuntat ca va face plangere penala impotriva jurnalistului care i-a facut publica adresa. El a adaugat ca in aceste zile au primit amenintari chiar si copiii sai. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea riposteaza: Am plangere penala impotriva procurorului Lucian Papici pentru ca a uzupat calitati oficiale si pentru ca mi-a semnat rechizitoriu de trimitere in judecata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va depune plangere penala impotriva procurorului Lucian Papici, cel care a instrumentat dosarul Referendumul.

Liviu Dragnea S-A HOTARAT! Se lasa cu PLANGERE PENALA! Motivul INCREDIBIL

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat ca va face plangere penala impotriva jurnalistului care i-a facut publica adresa. Toti ministrii au primit.

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! .

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD, al Camerei Deputatilor si seful real al Guvernului a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! .

Ordonanta 13: ce e adevarat si ce e fals in declaratiile lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Principalul argument pentru catre Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta ar fi acela ca a fost obligat de o decizie a Curtii Constitutionale din iulie anul trecut, sustin premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD Liviu Dragnea. Acest argument este insa fals.

Liviu Dragnea la Romania TV, despre protestele antiguvernamentale: Romanii nu sunt prosti, inteleg ca sunt alte forte care vin si incita. Cred ca pica motiunea, avem majoritate stabila

Romania TV anunta ca il va avea in studio, in aceasta tara, pe Liviu Dragnea. Postul prefateaza interviul cu muzica populara cu tenta nationalista. UPDATE Liviu Dragnea in studioul Romania TV. Urmareste live text pe HotNews. ro declaratiile pe care le va face pe presedintele PSS .

Liviu Dragnea - Marele Carmaci

Am urmarit gesticulatia politica a dlui. Liviu Dragnea din momentul in care PSD a castigat alegerile, mai precis ea mi-a sarit in ochi. Decizia de a-si umili proprii sai colegi impunand un premier absolut necunoscut, dna. Sevil Shhaideh, un functionar capabil din cate am inteles, fara sa-i consulte, mai mult chiar, fara sa tina cont de ierarhiile formale si informale din partid a fost unul dintre primele semne. Nu m-a ingrijorat insa, desi gestul a parut extrem si majoritatii liderilor din PSD, dar unui lider carismatic nu ii poti spune nu. Si nimeni nu a indraznit sa-i spuna nu in PSD dlui. Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Modul de organizare si dimensiunea finantarii protestelor din Piata Victoriei arata o organizare profesionista

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la un post de televiziune din Romania, ca modul de organizare si dimensiunea finantarii protestelor din Piata Victoriei arata o organizare profesionista, chiar daca exista oameni care participa la aceste actiuni din convingere.

De ce ii cumpara PSD-istii tigari lui Liviu Dragnea |OPINIE

Liviu Dragnea stie instinctiv ca presedintele de filiala care ii va cumpara tigari este un vasal care nu se va ridica impotriva sa nici cu vorba, nici cu fapta. Cand nimeni nu face asta, scaunul liderului suprem este sigur, dar la fel de sigura este si dictatura.

TESTUL DE FIDELITATE pe care Liviu Dragnea il da liderilor PSD: ii trimite dupa tigari

Testul de fidelitate pe care Liviu Dragnea il da liderilor PSD este sa-i trimita dupa tigari, a povestit, intr-un interviu RFI, Dumitru Bortun, fost consilier al lui Ion Iliescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )