Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de Liviu Dragnea |ANALIZA

România Liberă România Liberă,
Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD, al Camerei Deputatilor si seful real al Guvernului a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! . continuă pe România Liberă

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! .

Raluca Pruna ii raspunde lui Liviu Dragnea: Nu am facut nimic in vederea comasarii celor doua parchete speciale. Restul e manipulare

Fostul ministrul tehnocrat al Justitiei, Raluca Pruna, i-a raspuns joi seara lui Liviu Dragnea care o acuzase ca ea este cea care ar fi vrut comasarea DNA si DIICOT si nu PSD precum se afirmase pe surse. Aceasta.

Liviu Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea OUG, daca premierul accepta; voi discuta si cu partenerii de coalitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca va propune o solutie de detensionare a situatiei din cauza ca simte ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, fiind posibila chiar si abrogarea OUG 13/2017 privind modificarea codurilor.

De ce ii cumpara PSD-istii tigari lui Liviu Dragnea |OPINIE

Liviu Dragnea stie instinctiv ca presedintele de filiala care ii va cumpara tigari este un vasal care nu se va ridica impotriva sa nici cu vorba, nici cu fapta. Cand nimeni nu face asta, scaunul liderului suprem este sigur, dar la fel de sigura este si dictatura.

TESTUL DE FIDELITATE pe care Liviu Dragnea il da liderilor PSD: ii trimite dupa tigari

Testul de fidelitate pe care Liviu Dragnea il da liderilor PSD este sa-i trimita dupa tigari, a povestit, intr-un interviu RFI, Dumitru Bortun, fost consilier al lui Ion Iliescu.

Semnele care avertizeaza Romania ca risca sa fie inhatata de un dictator sadea. Cultul personalitatii: cum a fost PSD acaparat de Liviu Dragnea

Au existat semne ca Liviu Dragnea conduce PSD cu mana de fier.

Jurnalistul elvetian care l-a intervievat pe Liviu Dragnea s-a suparat ca liderul PSD a insinuat ca este un montaj cand spune bullshit si a publicat inregistrarea

Jurnalistul Urs Bruderer de la SRF Televiziunea si Radioul Elvetian) este nemultumit de faptul ca liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat ca ar fi montat inregitrarea in care spunea bullshit, atunci cand s-a referit la coruptia din Romania. El a publicat declaratia needitata a facuta de politician.

Raluca Turcan: Liviu Dragnea a recunoscut ca ordonanta i-a albit dosarul

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat joi ca Liviu Dragnea, liderul PSD, este primul beneficiar al ordonantelor Guvernului de albire a coruptilor si ca el insusi a recunoscut.

Presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan: Liviu Dragnea a recunoscut pentru prima data ca ordonanta data pe ascuns de catre Guvernul sau i-a albit dosarul

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat, joi, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este primul beneficiar al ordonantelor Guvernului de albire a coruptilor, iar social-democratul ar fi recunoscut acest lucru.

Ordonanta 13: ce e adevarat si ce e fals in declaratiile lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Principalul argument pentru catre Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta ar fi acela ca a fost obligat de o decizie a Curtii Constitutionale din iulie anul trecut, sustin premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD Liviu Dragnea. Acest argument este insa fals.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )