Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea - intrevedere cu ambasadorul Palestinei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea - intrevedere cu ambasadorul Palestinei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, a avut, astazi, o intrevedere cu ambasadorul Statului Palestina la Bucuresti, Fuad Kokaly, discutiile vizand consolidarea cooperarii bilaterale si identificarea de noi domenii de interes comun. continuă pe Ziarul Bursa

LIVIU DRAGNEA: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, il va rechema in tara, dar daca s-a hotarat sa-l sustina in continuare, atunci il va pastra in functie.

Liviu Dragnea: Am avut o intalnire productiva cu ambasadorul palestinian / Ce subiecte au fost abordate (FOTO)

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, a avut o intrevedere cu ambasadorul palestinian Fuad Kokaly, in scopul consolidarii relatiilor bilaterale. Discutia a fost anuntata de.

Digi 24: Ambasadorul Palestinei dupa intalnirea cu Dragnea: Ambasada din Israel nu se muta la Ierusalim

Liviu Dragnea i-ar fi dat asigurari ambasadorului Palestinei ca ambasada Romaniei nu va fi mutata si ca nu doreste sa strice relatiile istorice sintre Romania si lumea araba. Surse diplomatice au explicat, pentru Digi24. ro, ca Liviu Dragnea este interesat de sustinerea Ligii arabe pentru ca Romania sa obtina un mandat de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU. Referinta: Dancila anunta mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, dupa finalizarea analizei si in deplin consensAmbasadorul Palestinei: Premierul Dancila distruge speranta ca Romania sa devina membra a Consiliului de Securitate al ONU / incearca sa joace un joc pe care nu il poate juca .

Ambasadorul Palestinei dupa intalnirea cu Dragnea: Ambasada din Israel nu se muta la Ierusalim

Liviu Dragnea i-ar fi dat asigurari ambasadorului Palestinei ca ambasada Romaniei nu va fi mutata si ca nu doreste sa strice relatiile istorice dintre Romania si lumea araba. Surse diplomatice au explicat, pentru Digi24. ro, ca Liviu Dragnea este interesat de sustinerea Ligii arabe pentru ca Romania sa obtina un mandat de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU. Referinta: Dancila anunta mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, dupa finalizarea analizei si in deplin consensAmbasadorul Palestinei: Premierul Dancila distruge speranta ca Romania sa devina membra a Consiliului de Securitate al ONU / incearca sa joace un joc pe care nu il poate juca .

Liviu Dragnea, despre George Maior: Daca Iohannis s-a hotarat sa se supere pe el, inseamna ca-l va rechema

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, ar putea fi rechemat in Romania, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe el. Daca Iohannis s-a hota.

Liviu Dragnea va depune in Parlament saptamana viitoare legea dublului standard

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat duminica, in comuna Colibasi, judetul Giurgiu, ca saptamana viitoare va depune la Parlament un proiect privind legea dublului standard, potrivit caruia cei care vor aduce in Romania produse de.

Liviu Dragnea: Iohannis comite o infractiune, dar nu e nici prima, nici ultima. El ia in batjocura orice

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea,a declarat ca este o infractiune faptul ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, merge la mitingurile celor de la PNL cu masinile Administratiei.

Anca Alexandrescu si-a reluat functia de consilier pe comunicare la cabinetul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor

Anca Alexandrescu, fosta consiliera a premierului Viorica Dancila, si-a reluat activitatea la cabinetului presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Alexandrescu a plecat de la Guvern in urma cu doua saptamani.

Liviu Dragnea, mesaj dur pentru premierul olandez si pentru presedintele Frantei: Ne mint ca nu vor sa intram in Schengen pentru ca avem probleme cu statul de drept

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a raspuns dur sambata premierului olandez, Mark Rutte, cel care a spus la Sibiu ca Romania va intra in spatiul Schengen doar atunci cand va respecta statul de.

Liviu Dragnea, mesaj pentru Viorica Dancila: Daca nu vrea sa stea cu Guvernul schiop, sa faca restructurarea Guvernului prin Parlament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca presedintele Klaus Iohannis nu va accepta remanierea propusa de Viorica Dancila. Eu ii doresc succes doamnei Dancila sa astepte. Nu cred ca va primi raspuns de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )