Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liviu Dragnea: Legea electorala trebuie schimbata. Nu vad oportunitatea alegerilor anticipate in 2015.

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Legea electorala trebuie schimbata. Nu vad oportunitatea alegerilor anticipate in 2015.

Dragnea a spus ca anul 2015, care nu este an electoral, ar putea fi un an in care lucrurile sa se aseze in tara. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea : Legea electorala trebuie schimbata

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, vineri, la Suceava, ca organizarea de alegeri parlamentare anticipate, anul viitor, nu este oportuna, insa trebuie schimbata actuala lege electorala pentru a nu se ajunge in situatia din prezent in care Legislativul are 588 de alesi.

Liviu Dragnea: Legea electorala trebuie schimbata

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, vineri, la Suceava, ca organizarea de alegeri parlamentare anticipate, anul viitor, nu este oportuna, insa trebuie schimbata actuala lege electorala pentru a nu se ajunge din nou la situatia din prezent in care Legislativul are 588 de alesi.

Liviu Dragnea: Se poate analiza oportunitatea suspendarii lui Basescu, dar nu stiu daca mai are rost

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Suceava, ca poate fi analizata oportunitatea suspendarii din functie a sefului statului, dar nu crede ca mai are rost si ca cel mai important este ca regimul Traian Basescu sa se incheie. Pe fond, noi constatam ca Traian Basescu nici macar nu mai mimeaza ca ar respecta Constitutia si o incalca cu brutalitate. Sigur, se poate analiza oportunitatea suspendarii lui Traian Basescu, dar daca incepem sa discutam de proceduri, de termene si de posibilitatea ducerii la bun sfarsit a acestei operatiuni nu este foarte simplu. O sa vedem ce va face in continuare, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti, unde venise sa distribuie microbuze scolare. Primarii din zona au adus elevii din vacante pentru a asista la eveniment

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit miercuri, la Pitesti, unde venise sa asiste la distribuirea a 15 microbuze scolare, scrie site-ul local de stiri Universul Dragasean. Acolo era insa asteptat de fosti angajati de la Arpechim, care au venit sa protesteze chiar in Piata Vasile Milea, unde avea loc ceremonia de distribuire a microbuzelor.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti de mai multi fosti angajati ai Arpechim

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, la Pitesti, de fosti angajati ai rafinariei Arpechim, obligati sa restituie companiei OMV sume primite in urma cu mai multi ani drept sporuri.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti de mai multi fosti angajati ai Arpechim (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, la Pitesti, de fosti angajati ai rafinariei Arpechim, obligati sa restituie companiei OMV sume primite in urma cu mai multi ani drept sporuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )