Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea limiteaza accesul in sediul central al PSD de teama adversarilor politici

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea limiteaza accesul in sediul central al PSD de teama adversarilor politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a luat joi o decizie drastica: evacuarea partiala a sediului central al partidului, unde urmeaza sa-si desfasoare activitatea numai echipa de campanie electorala, de teama unor scurgeri de informatii. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea restrictioneaza accesul in sediul PSD de teama ca adversarii sa nu fure strategia PSD

Liviu Dragnea a declarat ca accesul in sediul PSD va fi restrictionat dupa ce au disparut niste evidente cu membrii de partid, lucru care l-a deranjat foarte tare, el povestind ca se intalnea cu tot felul de tineri prin cladire pe care nu-i cunostea si care nici macar nu-i raspundeau la salut.

Liviu Dragnea: PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de premier

Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, aafirmat marti seara, la Antena 3, ca daca PSD castiga alegerileva forma o coalitie de guvernare cu ALDE si va merge la Cotroceni cu o propunere de.

Liviu Dragnea: Daca Ciolos se inscrie intr-un partid, trebuie sa-si dea demisia

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus ca premierul Dacian Ciolos trebuie sa-si dea demisia in situatia in care se va iscrie intr-un partid politic pentru ca, altfel, si-ar incalca promisiunile facute la inceputul mandatului.

Liviu Dragnea: Se pare ca de o buna perioada de timp, Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sussine ca premierul Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa, subliniind ca daca trebuie sa demisioneze din Guvern daca vrea.

Liviu Dragnea: ii cer lui Klaus Iohannis sa ramana presedintele Romaniei, nu este presedintele PNL

Liviu Dragnea, presedintele PSD, spune ca afirmatiile lui Klaus Iohannis privind nominalizarea unui premier sunt la limita Constitutiei si ca presedintele manifesta o tendinta de a acumula tot mai multa.

Liviu Dragnea sustine ca Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la sefia SIE, din cauza unor probleme de sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti seara, ca Mihai Razvan Ungureanu l-a contactat telefonic, pentru a-i transmite ca motivul demisiei sale de la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) se datoreaza unor probleme de sanatate. Precizarea vine dupa ce, luni, liderul social-democrat scria, pe pagina sa de Facebook, ca spera ca demisia lui Ungureanu sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran.

Liviu Dragnea, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Sau e nebun, isi pune dinamita pe el si se arunca in aer pur si simplu fara sa aiba niciun fel de proba sau dovada, sau tot ce spune e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, referindu-se la autodenuntul depus la Parchetul General de depustatul Sebastian Ghita, ca acesta sau este nebun si isi pune dinamita pe el,.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: E grav daca ce spune Sebastian Ghita e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca daca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA se confirma atunci e vorba despre un caz.

Reactia lui Liviu Dragnea la demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea SIE: Sper ca acest act sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran

Seful PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, ca spera ca demisia sefului Serviciului de Informatii Externe SIE), Mihai Razvan Ungureanu, nu face parte dintr-un razboi politic subteran.

Liviu Dragnea, sunat de Mihai Razvan Ungureanu imediat dupa demisie. Ce i-a transmis

Mihai Razvan Ungureanu l-a sunat pe Liviu Dragnea pentru a-i spune de ce a demisionat de la SIE. Eu am postat pe Facebook punctul meu de vedere. in cateva minute, domnul Mihai Razvan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )