Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea: ii cer lui Klaus Iohannis sa ramana presedintele Romaniei, nu este presedintele PNL

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: ii cer lui Klaus Iohannis sa ramana presedintele Romaniei, nu este presedintele PNL

Liviu Dragnea, presedintele PSD, spune ca afirmatiile lui Klaus Iohannis privind nominalizarea unui premier sunt la limita Constitutiei si ca presedintele manifesta o tendinta de a acumula tot mai multa. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis il invita pe Dacian Ciolos sa isi ia un carnet de partid: Dupa alegerile parlamentare vom avea un guvern politic. Ciolos trebuie sa se decida. Dragnea si Tariceanu reactioneaza iritati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dupa alegerile parlamentare din acest an nu va mai desemna un premier independent, ci unul care va reprezenta un partid politic. De asemenea, membrii Guvernului vor fi reprezentantii unor partide politice, a precizat seful statului.

Liviu Dragnea limiteaza accesul in sediul central al PSD de teama adversarilor politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a luat joi o decizie drastica: evacuarea partiala a sediului central al partidului, unde urmeaza sa-si desfasoare activitatea numai echipa de campanie electorala, de teama unor scurgeri de informatii.

Liviu Dragnea: Daca Ciolos se inscrie intr-un partid, trebuie sa-si dea demisia

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus ca premierul Dacian Ciolos trebuie sa-si dea demisia in situatia in care se va iscrie intr-un partid politic pentru ca, altfel, si-ar incalca promisiunile facute la inceputul mandatului.

Liviu Dragnea: Se pare ca de o buna perioada de timp, Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sussine ca premierul Dacian Ciolos se afla intr-o campanie electorala mascata fatisa, subliniind ca daca trebuie sa demisioneze din Guvern daca vrea.

Klaus Iohannis: Situatia lui Vasile Blaga este o surpriza foarte neplacuta si prin aceasta evolutie PNL a ajuns intr-o situatie complicata. Presedintele spune ca demisia a fost o atitudine politica corecta

PNL este intr-o situatie foarte complicata, dupa ce Vasile Blaga a demisionat de la conducerea formatiunii, ca urmare a punerii sale sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, a sustinut, joi, presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea sustine ca Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la sefia SIE, din cauza unor probleme de sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti seara, ca Mihai Razvan Ungureanu l-a contactat telefonic, pentru a-i transmite ca motivul demisiei sale de la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) se datoreaza unor probleme de sanatate. Precizarea vine dupa ce, luni, liderul social-democrat scria, pe pagina sa de Facebook, ca spera ca demisia lui Ungureanu sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran.

Liviu Dragnea, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Sau e nebun, isi pune dinamita pe el si se arunca in aer pur si simplu fara sa aiba niciun fel de proba sau dovada, sau tot ce spune e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, referindu-se la autodenuntul depus la Parchetul General de depustatul Sebastian Ghita, ca acesta sau este nebun si isi pune dinamita pe el,.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: E grav daca ce spune Sebastian Ghita e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca daca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA se confirma atunci e vorba despre un caz.

Sportivii olimpici si paralimpici care au participat la Rio, decorati de presedintele Klaus Iohannis. INCIDENT in timpul ceremoniei: o sportiva a lesinat (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe sportivii olimpici si paralimpici care au participat la Olimpiada de la Rio. Se pare ca cea care a propus aceasta festivitate a fost ministrul Tineretului si Sportului,.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Vasile Blaga: PNL este in criza

Klaus Iohannis a comentat, joi, criza politica din PNL, dupa demisia copresedintelui Vasile Blaga, ca urmare a inceperii urmaririi penale pe numele sau, intr-un dosar de coruptie. Vom reveni cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )