Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea: N-am vrut sa fortez o lege pentru a cere fotoliul de prim-ministru. Propunerea mea de premier este Sevil Shhaideh. Am venit cu o singura propunere. Daca va fi refuzata, ne vedem in alta parte

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: N-am vrut sa fortez o lege pentru a cere fotoliul de prim-ministru. Propunerea mea de premier este Sevil Shhaideh. Am venit cu o singura propunere. Daca va fi refuzata, ne vedem in alta parte

Liderii PSD se vor reuni in Comitetul Executiv National, intr-o sedinta ce va incepe, miercuri la ora 9, pentru a-i acorda lui Liviu Dragnea un mandat in alb pentru a face propunerea de premier in cadrul consultarilor. Sedinta Comitetului Executiv National al PSD se va desfasura la Palatul Parlamentului, scrie News. ro. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Sistemul e speriat de o posibila ascensiune a mea? Pentru ca as taia niste tentacule...

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a subliniat, la Antena 3, ca nu isi doreste un conflict politic. Dragnea considera ca potentialul demers de a-i fi blocat accesul in Parlament este nefundamentat.

Liviu Dragnea spune ca va anunta miercuri propunerea PSD pentru functia de premier: Nu am de gand sa pornesc niciun razboi politic

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca va anunta miercuri, dupa consultari in partid si cu aliatii de la ALDE, numele premierului pe care il propune PSD, informeaza News. ro. De asemenea,.

Liviu Dragnea: O condamnare nedreapta si o lege profund neconstitutionala nu mi-au dat posibilitatea sa cer functia de premier pentru mine. Deocamdata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, unde a anuntat propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier, ca o condamnare nedreapta si o lege profund neconstitutionala nu i-au dat posibilitatea sa ceara functia de premier pentru el, deocamdata.

Liviu Dragnea despre mandatul sau de deputat: PNL, USR si PMP se umplu de ridicol. De ce nu dau o lege prin care sa ma evapor?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat situatia noului sau mandat de parlamentar, avand in vedere controversele privind Regulamentul Camerei Deputatilor, afirmand ca opozitia se umple de ridicol prin tentativa de a-l lasa in afara Parlamentului. Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca exista o condamnare definitiva pentru infractiuni legate de derularea procesului electoral.

Liviu Dragnea risca sa nu intre in Parlament

Regulamentul Camerei ii sanctioneaza pe cei condamnati pentru fraude electorale ------------ *ACTUALIZARE 11:06 Turcan: Vom pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al lui Dragnea; daca va fi nevoie, vom sesiza CCR Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca liberalii vor pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD, Liviu Dragnea, si vor vota in consecinta. Raluca Turcan precizeaza ca, daca PSD va avea castig de cauza la votul din Parlament, atunci liberalii iau in calcul si sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR). ------------ Liderul PSD, Liviu Dragnea, ales deputat de Teleorman, risca sa ramana in afara Parlamentului, deoarece Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca respectivul a fost condamnat definitiv pentru infractiuni legate de derularea procesului electoral, scrie News. ro.

Liviu Dragnea este noul presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu 216 voturi pentru si 101 impotriva. Dragnea a fost singurul candidat pentru aceasta functie.

Consultari decisive la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Liviu Dragnea anunta numele propunerii PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va incepe, maine, a doua runda de consultari cu partidele parlamentare. Presedintele PSD Liviu Dragnea va veni insotit de liderii ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Contantin. inainte de consultari, Dragnea i-a convocat pe social-democrati pentru a le cere mandat in alb, astfel incat, sa anunte, in premiera, la Cotroceni, numele premierului.

Demisia lui Liviu Dragnea din Parlament pentru a nu primi pensie speciala nu produce efecte: Factual a demonstrat pe o speta similara ca neindeplinirea integrala a mandatului nu este destul

Liviu Dragnea a declarat joi ca i-a trimis demisia sa din functia din Parlament secretarului general, tocmai pentru a nu beneficia de legea pensiilor speciale pentru parlamentari. Marti, in prima zi a noului.

Mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea, validat

Comisia pentru validarea mandatelor din Camera Deputatilor, unde PSD a detinut majoritatea, a aprobat, marti, validarea mandatului lui Liviu Dragnea.

DECALOGUL LUI LIVIU DRAGNEA LA iNCEPUT DE MANDAT (VIDEO)

Liviu Dragnea va conduce PSD cu mana de fier si dupa alegeri, iar social-democratii vor fi un adevarat exemplu pentru deputatii si senatorii celorlalte partide. Cel putin aceasta este impresia dupa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )