Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liviu Dragnea vrea sa-i dea in judecata pe cei care au spus ca are proprietati in Brazilia

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea vrea sa-i dea in judecata pe cei care au spus ca are proprietati in Brazilia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, la Antena 3, despre cazul Brazilia de care i-a fost legat numele, ca nu va ramane fara urmari, fiind pregatit sa mearga in instanta. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea reactioneaza dupa dezvaluirile fostului colonel Daniel Dragomir: Se poate lua in calcul infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara (VIDEO)

Este cutremur in SRI dupa dezvaluirile facute de fostul colonel Daniel Dragomir. Liviu Dragnea vrea ca ofiterul sa fie audiat in comisia SRI. Totul dupa ce ofiterul cercetat in dosarul Black.

Liviu Dragnea anunta constituirea unei comisii de ancheta care sa verifice ANRE si jocul pretului la energie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la finalul sedintei Biroului Permanent National, ca liderii social-democrati au aprobat solicitarea premierului Mihai Tudose de constituire a unei comisii de ancheta care sa verifice activitatea ANRE si jocul pretului la energie din ultima perioada.

Scandal in Targoviste pe tema statuii lui Mihai Viteazu, pe care Primaria a vopsit-o in auriu. Autorul lucrarii vrea sa dea in judecata administratia locala

Sculptorul Mihai Marcu, cel care in urma cu 20 de ani a realizat statuia lui Mihai Viteazu din Targoviste, situata langa Casa Sindicatelor, a anuntat ca vrea sa dea in judecata Primaria, pe motiv ca monumentul a fost distrus, fiind vopsit ca o masina de gatit.

Florin Roman vrea sa isi puna cortul in fata biroului lui Liviu Dragnea, daca nu da semne de finantare a monumentului Unirii de la Alba Iulia

Deputatul PNL Florin Roman spune ca va intra, de luni, in greva foamei si va sta in fata biroului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pana la deblocarea finantarii Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Acesta a facut si o cerere pentru a amplasa un cort in Parlament, insa nu a primit niciun raspuns.

UPDATE Florin Roman vrea sa isi puna cortul in fata biroului lui Liviu Dragnea, daca nu da semne de finantare a monumentului Unirii de la Alba Iulia

Deputatul PNL Florin Roman spune ca va intra, de luni, in greva foamei si va sta in fata biroului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pana la deblocarea finantarii Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Acesta a facut si o cerere pentru a amplasa un cort in Parlament, insa nu a primit niciun raspuns. UPDATE Conducerea Camerei Deputatilor nu i-a aprobat solicitarea, ci l-a trimis sa se instaleze in fata salii grupului parlamentar PNL. Secretariatul general al Camerei a anuntat ca a notificat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Directia de Sanatate Publica, pentru a il proteja pe Roman in demersul sau.

Liviu Dragnea si iubita lui fac valuri pe internet. Cum au fost surprinsi cei doi. FOTO in articol

Liviu Dragnea si iubita lui fac valuri pe internet. Cei doi au fost surprinsi impreuna la o petrecere. Iubita liderului PSD are 24 de ani si este.

Liviu Dragnea la Antena 3: Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir. / Nu ne pot inchide pe toti, raman cativa sa duca treaba la capat. Tara asta e sugrumata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir fost ofiter SRI - n. red. Daca Comisia de control SRI va constata ca i se depasesc atributiile, se va lua in calcul infiintarea unei comisii speciale de ancheta. S-a mers pe tinte. S-au stabilit, probabil s-a facut o lista, probabil ca doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Incet-incet, adevarul iese la iveala. Cei care au procedat asa vor da socoteala, a mai adaugat Dragnea.

CARE ESTE 2! Liviu Dragnea: Am mers cu elicopterul la Tebea pentru siguranta; am platit eu, ca PERSOANA FIZICA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca a preferat sa mearga cu elicopterul la Sarbatorile Nationale de la Tebea pentru siguranta sa, in conditiile in care cursa a fost condusa.

Liviu Dragnea a dezvaluit ce aplicatii si-a pus pe telefonul mobil

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a dezvaluit unele dintre aplicatiile pe care le are instalate pe telefonul mobil.

Liviu Dragnea anunta doua comisii de ancheta: una pentru arhiva SIPA, alta pentru dezvaluirile facute de Daniel Dragomir

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, ca Daniel Dragomir, fost ofiter SRI cercetat in dosarul Black Cube, va fi audiat in comisia parlamentara de control a SRI sau ar putea fi infiintata o comisie parlamentara de ancheta in acest caz: Eu cred ca Comisia SRI va trebui sa il cheme rapid pe acest domn, Dragomir. Asemenea afirmatii nu pot fi facute in spatiul public fara sa fie audiat de Comisia de control a SRI sau chiar sa se infiinteze o alta comisie de ancheta. Va fi chemat la comisia SRI dupa ce va fi ales noul presedinte al comisiei. De asemenea, Liviu Dragnea a afirmat ca nu este exclusa si infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind situatia arhivei SIPA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )