Libnet.ro
UNICEF

19:31

Liviu Pop a uitat sa se demita pe sine |OPINIE

România Liberă România Liberă,
Liviu Pop a uitat sa se demita pe sine |OPINIE

Improvizatia este metoda dupa care functioneaza guvernul condus de Mihai Tudose. Mai intai, Executivul anunta introducerea unei taxe pe cifra de afaceri, punand pe jar mediul de afaceri, si a alteia de solidaritate, pe salariile mari. Ulterior, premierul ne transmite ca renunta la impozitul pe cifra de afaceri, pentru ca am vazut simularile si nu se poate implementa, dar mentioneaza ca taxa de solidaritate ramane in picioare. Pentru ca, la finele lunii iulie, Mihai Tudose sa afirme ca aceasta din urma e trecuta la capitolul discutate si uitate. continuă pe România Liberă

Inspectorul scolar general al judetului Ialomita, demis de ministrul Liviu Pop

Ialomita se afla printre judetele care au ramas fara inspectori scolari generali, dupa ce Liviu Pop, actualul ministrul el Educatiei, a decis vineri seara sa demita din functii sefii a 13 Inspectorate Scolare Judetene.

Scrisoarea unei invatatoare catre Liviu Pop: ,,Voi strange facturile pentru toate cheltuielile pe care le voi suporta. Sunt curioasa cine mi le va deconta

O invatatoare ii reproseaza ministrului Educatiei Liviu Pop, printr-o scrisoare, decizia acestuia de a interzice auxiliarele in scoli pana la o noua evaluare. Dascalul spune ca de acum este nevoita sa scoata bani din buzunarul propriu pentru a pregati materiale didactice pentru copii. Dacalul se arata revoltat si de faptul ca ministrul se consulta doar cu experti care ,,nu au habar cu ce se mananca realitatea din scoli.

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete, revocati de Liviu Pop vineri seara, prin fax. Seful demis al Inspectoratului Caras-Severin reclama nereguli si presiuni politice: Se doreste numirea anumitor persoane

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete - Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Braila, Buzau, Vrancea, Constanta, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinti si Calarasi - au fost revocati vineri din functie de ministrul Educatiei, Liviu Pop. Din informatiile Hotnews. ro, ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judetene vineri seara, prin fax, si urmeaza sa intre in vigoare peste 15 zile, conform legii. O parte dintre inspectorii-sefi reclama insa nereguli, spunand ca nu au avut loc anterior cercetari disciplinare care sa justifice revocarea lor din functie. Adrian Doxan, seful Inspectoratului Scolar Caras Severin, care se afla pe lista celor 13, reclama presiuni politice si a declarat, pentru Hotnews. ro, ca Imi rezerv orice cale ca sa imi castig dreptatea, inclusiv sa fac sesizare pentru abuz in serviciu impotriva ministrului - n. red. Ministrul Liviu Pop nu a putut fi contactat pana la ora publicarii acestui articol pentru a explica motivele revocarii celor 13 inspectori-sefi.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, anunta ca proiectul Legii manualului va intra in dezbatere publica

Proiectul de Lege a manualului va intra in dezbatere publica incepand din data de 11 septembrie, a anuntat luni seara, la TVR, ministrul educatiei, Liviu Pop.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop isi motiveaza decizia de a demite 14 inspectori sefi: Daca ai un contract de management si nu il respecti, trebuie sa pleci

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, si-a justificat, luni seara, la TVR, decizia de a demite, la sfarsitul saptamanii trecute, referindu-se la demiterea mai multor inspectori scolari generali ca acestia nu au respectat contractul de management.

Orban il ameninta pe Liviu Pop cu motiunea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii iau in calcul depunerea unei motiuni de cenzura, dar si a unei motiuni simple impotriva ministrului Educatiei, Liviu Pop.

Scrisoarea unei invatatoare catre Liviu Pop: Voi strange facturile pentru toate cheltuielile pe care le voi suporta

O invatatoare ii reproseaza ministrului Educatiei Liviu Pop, printr-o scrisoare, decizia acestuia de a interzice auxiliarele in scoli pana la o noua evaluare. Dascalul spune ca de acum.

Florina Stoian se afla in lotul celor 13 sefi de inspectorate scolare judetene revocati de ministrul Liviu Pop

Sefa invatamantului buzoian, Florina Stoian, a fost revocata din functie, impreuna cu alti 12 sefi de inspectorate scolare din tara. Ordinul semnat de ministrul Educatiei, Liviu Pop, a ajuns in teritoriu prin fax in cursul serii de vineri. Florina Stoian se afla la cel de-al doilea mandat in fruntea invatamantului buzoian, inceput la 1 iunie 2016.

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete, revocati de Liviu Pop prin fax

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete - Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Braila, Buzau, Vrancea, Constanta, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinti si Calarasi - au fost revocati vineri din functie de ministrul Educatiei, Liviu Pop. Ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judetene vineri seara, prin fax, si urmeaza sa intre in vigoare peste 15 zile, conform legii, potrivit unor surse din presa.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a demis sefii de Inspectorate Scolare din 13 judete, printr-un ordin transmis prin fax

Sefii Inspectoratelor Scolare din 13 judete a fost demisi printr-un ordin al ministrului Educatiei, Liviu Pop.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3348 seconds )