Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, anunta ca proiectul Legii manualului va intra in dezbatere publica

România Liberă România Liberă,
Ministrul Educatiei, Liviu Pop, anunta ca proiectul Legii manualului va intra in dezbatere publica

Proiectul de Lege a manualului va intra in dezbatere publica incepand din data de 11 septembrie, a anuntat luni seara, la TVR, ministrul educatiei, Liviu Pop. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a demis sefii de Inspectorate Scolare din 13 judete, printr-un ordin transmis prin fax

Sefii Inspectoratelor Scolare din 13 judete a fost demisi printr-un ordin al ministrului Educatiei, Liviu Pop.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop isi motiveaza decizia de a demite 14 inspectori sefi: Daca ai un contract de management si nu il respecti, trebuie sa pleci

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, si-a justificat, luni seara, la TVR, decizia de a demite, la sfarsitul saptamanii trecute, referindu-se la demiterea mai multor inspectori scolari generali ca acestia nu au respectat contractul de management.

Motivele pentru care ministrul Educatiei, Liviu Pop, a executat 13 inspectori scolari, vineri seara, dupa ora 22.00

La finalul saptamanii in care a admis ca elevii de clasa a V-a nu vor avea manuale in primele doua luni de scoala, ministrul Educatiei a mai luat o decizie lipsita de transparenta si nefundamentata.

Liviu Pop anunta ca elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale scolare in primele doua luni de scoala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat ieri, in debutul sedintei Executivului, ca in primele doua luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale scolare, ci indrumare.

VIDEO. Premierul Tudose, ironic la adresa ministrului Educatiei, Liviu Pop: Ce e deosebit la manuale, au copertile mai groase?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut explicatii ministrului Educatiei, Liviu Pop, pe tema manualelor scolare, in cadrul sedintei de Guvern de vineri.

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete, revocati de Liviu Pop vineri seara, prin fax. Seful demis al Inspectoratului Caras-Severin reclama nereguli si presiuni politice: Se doreste numirea anumitor persoane

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete - Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Braila, Buzau, Vrancea, Constanta, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinti si Calarasi - au fost revocati vineri din functie de ministrul Educatiei, Liviu Pop. Din informatiile Hotnews. ro, ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judetene vineri seara, prin fax, si urmeaza sa intre in vigoare peste 15 zile, conform legii. O parte dintre inspectorii-sefi reclama insa nereguli, spunand ca nu au avut loc anterior cercetari disciplinare care sa justifice revocarea lor din functie. Adrian Doxan, seful Inspectoratului Scolar Caras Severin, care se afla pe lista celor 13, reclama presiuni politice si a declarat, pentru Hotnews. ro, ca Imi rezerv orice cale ca sa imi castig dreptatea, inclusiv sa fac sesizare pentru abuz in serviciu impotriva ministrului - n. red. Ministrul Liviu Pop nu a putut fi contactat pana la ora publicarii acestui articol pentru a explica motivele revocarii celor 13 inspectori-sefi.

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete, revocati de Liviu Pop prin fax

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete - Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Braila, Buzau, Vrancea, Constanta, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinti si Calarasi - au fost revocati vineri din functie de ministrul Educatiei, Liviu Pop. Ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judetene vineri seara, prin fax, si urmeaza sa intre in vigoare peste 15 zile, conform legii, potrivit unor surse din presa.

Florina Stoian se afla in lotul celor 13 sefi de inspectorate scolare judetene revocati de ministrul Liviu Pop

Sefa invatamantului buzoian, Florina Stoian, a fost revocata din functie, impreuna cu alti 12 sefi de inspectorate scolare din tara. Ordinul semnat de ministrul Educatiei, Liviu Pop, a ajuns in teritoriu prin fax in cursul serii de vineri. Florina Stoian se afla la cel de-al doilea mandat in fruntea invatamantului buzoian, inceput la 1 iunie 2016.

Liviu Pop: Elevii de clasa a V-a nu vor avea manuale in primele doua luni de scoala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, vineri, in debutul sedintei Executivului, ca in primele doua luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale scolare, ci indrumare. El a explicat ca situatia a fost generata de o dezinformare din Ministerului Educatiei, lucru care se va solutiona saptamana viitoare prin eliminarea acelor persoane care au dus la o decizie proasta din partea ministerului, informeaza News. ro.

Eugen Tomac ii cere premierului sa il demita pe ministrul Educatiei pentru revocarea sefilor de inspectorate scolare judetene

Presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara, deputatul Eugen Tomac, ii solicita premierului Mihai Tudose sa il demita pe ministrul Educatiei, Liviu Pop, pentru revocarea sefilor unor inspectorate scolare judetene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )