Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Voinea: Nu inventam roata, vom lua normele pentru TVA la incasare din Suedia si Slovenia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Voinea: Nu inventam roata, vom lua normele pentru TVA la incasare din Suedia si Slovenia

Normele metodologice privind plata TVA la incasare vor fi preluate din Suedia si Slovenia, tari care au identificat deja problemele ce pot aparea in implementare pentru ca sistemul se aplica in mod obligatoriu din anul 2008, a declarat Liviu Voinea,. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Voinea: in doua saptamani vom sti care este impactul asupra introducerii impozitului pe proprietatile multiple

In doua saptamani Guvernul va sti care este impactul asupra introducerii impozitului pe proprietatile multiple, a anuntat secretarul de stat in ministerul Finantelor, Liviu Voinea. Deocamdata insa nimeni.

Guvernul va impozita piscinele si va mari taxele pentru proprietati multiple - Liviu Voinea, secretar de stat

Guvernul va impozita piscinele si are in vedere majorarea taxelor percepute pentru oamenii care au mai multe proprietati, a declarat joi, pentru agentia Mediafax, Liviu Voinea, secretar de stat in Ministerul de Finante.

Liviu Voinea: Taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple

Reforma impozitarii proprietatii va pune un accent mai puternic pe principiul solidaritatii, care presupune taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple, si nu afecteaza cetateanul mediu si veniturile curente, a declarat Liviu Voinea, secretar de stat in Finante, potrivit Realitatea. net.

Romanii care dau informatii Fiscului despre persoane sau firme ar putea fi recompensati financiar. Oamenii stiu cel mai bine situatia vecinilor - Liviu Voinea

Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilitati, asa cum se intampla si in alte state, a declarat joi secretarul de stat in MFP Liviu Voinea, care va studia legislatia denuntatorului din Suedia, potrivit agentiei Mediafax.

Basescu: Vom lua Rezolutia PE ca pe o recomandare; deocamdata anchetele au demonstrat ca in Romania nu au existat inchisori CIA

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la intalnirea cu omologul lituanian Dalia Grybauskaite, ca va lua Rezolutia Parlamentului European privind inchisorile CIA ca pe o recomandare si mentioneaza ca anchetele facute au demonstrat ca pe teritoriul Romaniei nu au existat inchisori CIA, informeaza Agerpres.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )