Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tara noastra - din ce in ce mai atractiva pentru exporturile malaeziene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra - din ce in ce mai atractiva pentru exporturile malaeziene

Interviu cu E. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, Ambasadorul Malaeziei la Bucuresti intr-o perioda in care partenerii comerciali traditionali sunt afectati de criza economica, Malaezia isi indreapta atentia catre Vest in cautarea de noi piete, ne-a declarat, intr-un interviu, E. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, ambasadorul Malaeziei la Bucuresti, subliniind ca, pe fondul unor relatii solide la nivel de guvern, se poate stimula cooperarea in mai multe domenii. continuă pe Ziarul Bursa

Hollande trimite doi ministri francezi in tara noastra pentru a aborda problema romilor

Presedintele francez Francois Hollande trimite in tara noastra ministrul de Interne si ministrul Afacerilor Europene pentru a aborda problema romilor la sursa, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Sony lanseaza in tara noastra tableta Xperia S

Sony lanseaza astazi pe piata noastra noua tableta Xperia S, mult mai subtire si mai usoara decat prima varianta, construita din materiale premium, rezistente la apa, se transmite intr-un comunicat de presa.

Parlamentul European dezbate astazi situatia politica din tara noastra

Parlamentul European va dezbate astazi in plen situatia politica din tara noastra, inclusiv referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, relateaza sursele de presa.

Zeci de prizonieri ai CIA, plasati in cladiri secrete din Romania. Raportul care arata cat de implicata este tara noastra in acest scandal

Parlamentul European voteaza, astazi, o noua rezolutie pe tema inchisorilor secrete ale CIA din unele tari est-europene, printre care si Romania. Proiectul rezolutiei invita toate statele Uniunii.

Ministerul Mediului vrea 2 miliarde de euro din bani europeni pentru drumuri forestiere

Secretarul de stat din Ministerul Mediului, Corneliu Mugurel Cozmanciuc, a anuntat, la finele saptamanii trecute, la Fundata, Brasov, ca Guvernul Romaniei va trebui sa negocieze cu Uniunea Europeana acordarea unei sume mult mai mari in perioada 2014 - 2020 pentru amenajarea de drumuri forestiere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )