Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lora, din nou in fata altarului? Vedeta a facut dezvaluiri de senzatie

Antena3 Antena3,
Lora, din nou in fata altarului? Vedeta a facut dezvaluiri de senzatie

Lora si iubitul sau abia ce s-au intors dintr-o vacanta de vis si are planuri mari pentru perioada urmatoare. Artista care se iubeste cu Ionut Ghenu si isi doreste o familie. Muncim. continuă pe Antena3

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania!

Dupa 83 de ani, un zagan, specie de vultur care a cuibarit candva si in Romania, survoleaza din nou tara noastra, anunta Societatea Ornitologica Romana. Pasarea care se.

Un vultur rar a fost vazut din nou in Romania dupa aproape un secol

Dupa 83 de ani, un zagan survoleaza din nou Romania. Zaganul Gypaetus barbatus) este una dintre cele patru specii de vulturi care au cuibarit candva si la noi in tara, dar care nu a mai fost vazut din 1933, precizeaza Societatea Ornitologica Romana intr-un comunicat.

Oana Radu, din nou pe mana medicilor. Ce schimba de aceasta data

Oana Radu se lasa din nou pe mana medicilor. Dupa numeroase operatii estetice, care au urmat dupa ce a slabit 60 de kilograme, acum cantareata vrea inca o imbunatatire.

Konieczny se contreaza din nou cu Sobolewski

Polonezii Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, si Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, au, din nou, pareri diferite. Greg Konieczny a transmis, ieri, ca, dupa votul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sustine in continuare cu fermitate listarile pe Bursa de Valori de la Londra, inclusiv viitoarele listari secundare ale Hidrolectrica si OMV Petrom.

Presa: Mohamed Abrini ar fi facut dezvaluiri despre rolul lui Salah Abdeslam in atentatele de la Paris

Unul dintre suspectii implicati in atentatele din Paris, Mohamed Abrini, le-ar fi declarat anchetatorilor ca suspectul cheie, Salah Abdeslam, ar fi jucat un rol mai mare in atentatele din 13 noiebrie, in urma carora 130 de persoane au murit si alte cateva sute au fost ranite.

Caz incredibil al unei copile din Suceava: Fata de 11 ani a fost santajata si violata de un grup de tineri in mai multe randuri

Mai multi tineri dintr-o comuna suceveana au violat si santajat o fata de 11 ani timp de trei ani. Fata a fost fotografiata in ipostaze intime, si chiar daca faptele tinerilor sunt extrem de grave,.

Noua runda de consultari la Cotroceni, pe tema Brexitului. Seful Senatului, din nou absent

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii partidelor parlamentare participa, luni, la o noua runda de consultari pe tema referendumului din Marea Britanie, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )