Libnet.ro
UNICEF

19:15

Lorena Andreea, o copila de 13 ani din Botosani, a fost data disparuta. A plecat de acasa si de atunci nu a mai vazut-o nimeni

Antena3 Antena3,
Lorena Andreea, o copila de 13 ani din Botosani, a fost data disparuta. A plecat de acasa si de atunci nu a mai vazut-o nimeni

O copila de 13 ani a disparut miercuri seara de acasa, din Botosani. Mama fetei a semnalat disparitia la Politie a doua zi, a anuntat IPJ Botosani. continuă pe Antena3

Alerta la un hipermarket din Botosani, dupa ce sotul unei angajate a murit din cauza coronavirusului

Un scandal imens printre angajatii unui hipermarketing din Botosani a prins contur dupa ce sotul unui angajate de la raionul cofetarie brutarie a decedat din cauza coronavirusului. Angajatii sunt revoltati ca cele 20 de persoane care au intrat in contact cu colega indurerata nu au fost trimisi in izolare.

Prima persoana de 100 de ani din Rusia care se vindeca de Covid-19

O rusoaica a sarbatorit miercuri implinirea varstei de 100 de ani prin externarea din spitalul in care a fost tratata de coronavirus, aceasta fiind prima persoana cu o varsta atat de inaintata din tara care a reusit sa supravietuiasca virusului, relateaza AFP.

O femeie de 93 de ani din Bucuresti, ranita intr-o explozie. Vecinii au sesizat scurgerea de gaze, insa reprezentantii distribuitorului au concluzionat ca miroase a varza

O femeie de 93 de ani din Bucuresti a fost ranita intr-o explozie provocata de o scurgere de gaze. Victima a fost salvata de vecini, printre care se numara si consilierul de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, Sebastian Bodu, care a facut public accidentul pe o retea de socializare.

O infirmiera de 46 de ani din Bacau a murit de COVID dupa ce a luat virusul de la mama ei

O infimiera de 46 de ani de la Spitalul Judetean Bacau a murit, dupa ce a luat virusul de la mama ei.

Copila de 12 ani supusa la perversiuni sexuale de unchi. Individul i-a dat 10 lei pentru a face sex cu el

Un barbat de 34 de ani din satul Forasti, judetul Iasi, a fost condamnat la 3 ani si 2 luni de inchisoare cu executare dupa ce a fost gasit vinovat de agresiune sexuala si tentativa la viol.

O asistenta medicala din Botosani a murit la cateva zile dupa ce a fost declarata vindecata de Covid-19

O asistenta medicala in varsta de 58 de ani, de la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani, a murit astazi, la Spitalul Municipal Dorohoi. Femeia a fost infectata cu coronavirus si internata la Terapie Intensiva, insa in urma cu cateva zile fusese declarata vindecata.

Fetita din Botosani, in coma la spital dupa ce a baut otrava pentru purici dintr-o sticla de suc

O fetita din Botosani, de trei ani, a ajuns in coma, la spital, dupa ce a baut o substanta pentru combaterea puricilor.

Fetita din Botosani, in coma la spital dupa ce a baut otrava pentru purici dintr-o sticla de suc

O fetita din Botosani, de trei ani, a ajuns in coma, la spital, dupa ce a baut o substanta pentru combaterea puricilor.

Tanara din Botosani si-a infipt cutitul in piept, apoi a sarit de la etaj, dupa ce s-a certat cu iubitul

O tanara de 27 de ani din Botosani a fost la un pas de moarte dupa ce s-a injunghiat cu cutitul in piept si apoi a sarit in gol de la etaj.

Peste 250 de cadre medicale din Botosani, infectate cu coronavirus

Peste 250 de cadre medicale din Botosani au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza, marti, Centrul Judetean de Comunicare coordonat de Institutia Prefectului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )