Libnet.ro
UNICEF

06:45

Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile de 766 de lei emise in 12 octombrie sunt castigatoare

Adevărul Adevărul,
Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile de 766 de lei emise in 12 octombrie sunt castigatoare

La extragerea ocazionala a Loteriei Bonurilor Fiscale din 27 decembrie au iesit din urne numerele 12 reprezentand ziua, 10 luna octombrie) si 766 reprezentand valoarea bonurilor castigatoare - intre 766 si 766,99 lei. continuă pe Adevărul

Loteria Bonurilor Fiscale: ce bonuri emise in octombrie sunt castigatoare

La extragerea ocazionala a Loteriei Bonurilor Fiscale din 27 decembrie au iesit din urne numerele 12 reprezentand ziua, 10 luna octombrie).

Bonurile fiscale de 766 lei din 12 octombrie, castigatoare la extragerea de sarbatori a loteriei

Bonurile in valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt castigatoare la extragerea speciala de sarbatori a loteriei bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF, transmite Mediafax.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile castigatoare la extragerea ocazionala

Bonurile fiscale emise in data de 12 octombrie, cu o valoare de 766 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale de duminica. La aceasta extragere au participat.

O noua extragere ocazionala la Loteria bonurilor fiscale

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza astazi o noua extragere ocazionala in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa bonurile emise in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2015, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul MFP.

Care sunt bonurile fiscale castigatoare la extragerea de sarbatori a loteriei

Bonurile in valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt castigatoare la extragerea speciala de sarbatori a loteriei bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Extragere speciala pentru Loteria fiscala. Participa bonurile din perioada 1 septembrie-30 noiembrie

O extragere speciala de sarbatori a Loteriei fiscale va fi organizata duminica, de la ora 18:00, la care vor participa bonurile emise in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, repartizat la maximum 100.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )