Libnet.ro
UNICEF

01:05

Loteria bonurilor fiscale: Duminica, la ora 17:00, are loc o noua extragere la care vor participa bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015

B1 B1,
Loteria bonurilor fiscale: Duminica, la ora 17:00, are loc o noua extragere la care vor participa bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015

A doua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica, 28 iunie, la ora 17. La extragere vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie - 31 mai 2015. Noile reguli spun ca trebuie. continuă pe B1

Loteria bonurilor fiscale: Duminica, 28 iunie, are loc o noua extragere

Duminica, 28 iunie, va avea loc o noua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale, potrivit unui act normativ publicat joi in Monitorul Oficial. Noile modificari indica faptul ca premiul va fi impartit la.

UPDATE Loteria bonurilor fiscale: Bonurile de 135 de lei din 23 mai, castigatoare

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, la ora 17. 00, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori. UPDATE: Bonurile emise in data de 23 mai in valoare de 135 de lei au fost desemnate castigatoare la a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale.

Loteria bonurilor fiscale, runda a doua. Fond de castiguri: un milion de lei

Emotii mari pentru cei care au strans bonuri fiscale in ultimele doua luni. Astazi, la ora 17. 00, are loc o noua editie a loteriei, la care vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie-31 mai. Premiul pus in joc este si acum de 1 milion.

Loteria Bonurilor Fiscale. O noua extragere va fi duminica, 28 iunie. Cum vor fi desemnati cei 100 de castigatori

A doua extragere ocazionala a Loteriei Bonurilor Fiscale va fi organizata duminica, 28 iunie a. c. , ora. 00, anunta Ministerul Finantelor. La aceasta extragere vor participa bonurile fiscale emise in perioada 29 martie 31 mai 2015.

A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale are loc duminica, la ora 17.00

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminica, la ora 17. 00 si vor fi acordate maximum 100 de premii, dintr-un fond de premiere stabilit la un milion de lei, informeaza Ministerul Finantelor Publice MFP).

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile fiscale castigatoare la a doua extragere

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

Loteria bonurilor fiscale: Bonurile castigatoare sunt cele cu valoarea cuprinsa intre 135 si 135,99 emise pe 23 mai 2015

Cea de-a doua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, 28 mai. Astfel, bonurile castigatoare sunt cele emise pe data de 23 mai 2015, iar valoarea lor este cuprinsa intre 135 si.

Loteria Bonurilor Fiscale. A doua extragere. Cum se vor selecta castigatorii daca vor fi mai mult de 100. Exemplu de calcul - EXCLUSIV

Loteria bonurilor fiscale, a doua extragere. Ministerul Finantelor a stabilit o procedura complicata pentru a desemna doar 100 din detinatorii de bonuri castigatoare, in cazul in care acestia vor fi mai multi in urma primei extrageri. Adevarul va prezinta un exemplu de calcul pentru astfel de cazuri.

Loteria bonurilor fiscale se intoarce. Cand va avea loc o noua extragere

Loteria bonurilor fiscale se intoarce. Saptamana viitoare va avea loc o noua extragere la care vor participa bonurile fiscale emise in lunile aprilie si mai. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor.

Loteria bonurilor fiscale: a doua extragere va avea loc duminica. Ai strans bonurile fiscale?

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )