Libnet.ro
UNICEF

17:45

LOTO. LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO joi, 28 ianuarie

Antena3 Antena3,
LOTO. LOTO 6/49. Numerele extrase la LOTO joi, 28 ianuarie

Loteria Romana anunta un report de 617. 452,96 lei la Categoria I a jocului 6/49, dupa extragerea de joi seara, varianta castigatoare de 6 numere fiind 11, 35, 13, 1, 33, 14. La categoria a. continuă pe Antena3

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker. Numerele extrase joi, 28 ianuarie

Joi, 28 ianuarie, au avut loc noi extrageri ale Loteriei Romane pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc.

Shakespeare, contemporanul nostru! Pe 28 ianuarie, la Carturesti VIDEO

Anul acesta, pe 23 aprilie, se implinesc 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare ca de altfel, in aceeasi zi, si a lui Miguel de Cervantes). Seria manifestarilor bucurestene incepe pe 28 ianuarie, cu conferinta De ce Shakespeare azi?, pe care regizorul Victor Ioan Frunza autor a trei montari shakespeariene intr-o singura stagiune o va sustine in Ceainaria Carturesti.

Horoscopul zilei - 28 ianuarie. Gemenii sa fie extrem de atenti la bani

Horoscop 28 ianuarie. BerbecEste mult de lucru al serviciu, dar cheful lasa de dorit. Ar fi bine sa apelezi la ajutorul colegilor, pentru ca organsimul tau este slabit. Se pot accentua afectiuni ale sistemului digestiv.

28 ianuarie in istorie: Rusii descopera Antarctica. Partidele istorice revin in politica

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 28 ianuarie .

HOROSCOP 28 ianuarie. Racii se bucura de armonie in cuplu. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop 28 ianuarie. Racii au parte de armonie in cuplu, iar leii trebuie sa fie fermi pe pozitie, pentru mentinerea unor asteptari realiste asupra unui proiect.

Judecatorul sindic a declarat joi falimentul Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare

Ceea ce era previzibil in cazul Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare din Drobeta Turnu Severin s-a intamplat. Joi, 28 ianuarie, judecatorul sindic a declarat falimentul regiei, solicitarea fiind facuta de creditori.

MACRO NEWSLETTER 28 Ianuarie 2016

Increderea mediului de afaceri din Germania a scazut peste asteptari in ianuarie 2015, pana la cel mai redus nivel din ultimele 8 luni, conform datelor de la institutul Ifo.

Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2016: Fecioarele, invidiate de colegi

Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2016. Planurile de calatorie ale Leului sunt aproape de a deveni realitate, cu sau fara voia lui. Sagetatorii primesc invitatii pe care nu isi doresc sa le onoreze.

Handbal masculin pe 28 ianuarie. Meci de cupa intre AHC Dunarea si Dinamo Bucuresti

La trei luni de la inchiderea salii Polivalente pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu si montarea trapelor de fum, cea mai mare sala de sport din Baragan se redeschide. Pe 28 ianuarie AHC Dunarea Calarasi joaca meciul de Cupa la handbal masculin cu Dinamo Bucuresti.

Cupa Romaniei la handbal masculin se joaca pe 28 ianuarie. Fortele de ordine, pregatite sa supravegheze meciul

Zeci de jandarmi sunt mobilizaai in teren, joi seara, la sala Polivalenta, pentru a asigura ordinea si linistea publica la partida A. Dunarea Calarasi si C. Dinamo Bucuresti, in cadrul Cupei Romaniei la handbal masculin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )