Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura dura pentru Donald Trump. Candidatul republican pierde sprijinul celor mai importanti donatori din partid

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Donald Trump. Candidatul republican pierde sprijinul celor mai importanti donatori din partid

Unii dintre cei mai importanti donatori ai Partidului Republican au facut apel la abandonarea candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, acuzat de agresiuni sexuale, a relatat cotidianul New York Times,. continuă pe Antena3

Donald Trump a trecut la teoria conspiratiei: Este un complot impotriva poporului american!

Candidatul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, a trecut la faza teoriilor conspiratiei. Trump a declarat joi, in cadrul unui eveniment din campanie, ca Hillary Clinton, contracandidatul democrat si.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump le intoarce spatele liderilor republicani

Abandonat de multi dintre liderii Partidului Republican, candidatul la presedintie Donald Trump i-a atacat dur, pe Twitter, pe liderul Camerei Reprezentantilor, Paul Ryan, si pe alti republicani neloiali care i-au retras sprijinul.

Gafa. Donald Trump si-a chemat sustinatorii la vot, dupa data alegerilor prezidentiale

Donald Trump a gresit data alegerilor prezidentiale din SUA. Candidatul republican si-a indemnat sustinatorii sa voteze pe 28 noiembrie, adica dupa 20 de zile de la scrutinul prezidential, potrivit.

Michelle Obama, atac virulent la adresa candidatului republican, Donald Trump: Are un comportament de pradator sexual

Michelle Obama, sotia actualului presedinte al SUA, a denuntat declaratiile misogine si rusinoase ale candidatului republican, Donald Trump. Sotia lui Barak Obama l-a acuzat pe miliardar ca are un comportament de pradator sexual.

Donald Trump a catalogat acuzatiile de agresiune sexuala drept false si a promis ca va aduce dovezi in apararea sa

Republicanul Donald Trump a reactionat joi seara fata de acuzatiile de agresiune sexuala lansate impotriva sa de doua femeie, sustinand ca asemenea declaratii sunt absolut false. De asemenea, miliardarul republican a promis ca va aduce dovezi in apararea sa, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. FOTO Hillary Clinton si Donald Trump, prezentati de-a lungul anilor

Candidata Partidului Democrat la Casa Alba Hillary Clinton ia distanta in sondaje de contracandidatul sau republican Donald Trump si face la fel si in campania sa. Un site pro-Clinton prezinta ce ii diferentiaza pe cei doi candidati la presedintia SUA.

Alegeri SUA 2016. Campania lui Donald Trump este zguduita de un nou val de acuzatii de hartuire sexuala

Un nou val de povestiri impotriva lui Donald Trump, implicand acuzatii de hartuire sexuala, a iesit la iveala miercuri, continuand slabirea sanselor candidatului republican la presedintie printre alegatorii de sex feminin, cu mai putin de o luna inainte de ziua alegerilor.

Alegeri SUA 2016. Washington Post: inca o femeie il acuza de agresiune sexuala pe Donald Trump

Americana Kristin Anderson isi petrecea noaptea intr-un club de noapte newyorkez la inceputul anilor 90, atunci cand un barbat s-a asezat langa ea pe canapeaua de catifea rosie, inainte de a-si intinde mana pe sub fusta acesteia si de a o atinge in zona genitala. Femeia sustine ca atunci cand s-a intors pentru a-si privi in ochi agresorul, l-a recunoscut imediat pe republicanul Donald Trump.

Tom Hanks explica de ce Donald Trump nu e potrivit pentru a fi presedintele SUA (VIDEO)

Tom Hanks, cunoscutul actor american, a criticat comentariile negative facute de Donald Trump la adresa femeilor, in 2005, si a explicat de ce acesta nu ar trebui sa devina presedintele Statelor Unite. Desi.

Acest site ii compara pe Hillary Clinton si Donald Trump in functie de realizarile din fiecare an

Pentru ca alegerile prezidentiale americane se apropie cu pasi repezi, Donald Trump si Hillary Clinton incearca, fiecare prin metodele proprii, sa castige mai multe voturi. Cei care se ocupa de campania lui Clinton au gasit o idee foarte interesanta. Au creat o platforma online care iti alege un an la intamplare si iti arata cu [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )