Libnet.ro
UNICEF

23:15

Michelle Obama, atac virulent la adresa candidatului republican, Donald Trump: Are un comportament de pradator sexual

România Liberă România Liberă,
Michelle Obama, atac virulent la adresa candidatului republican, Donald Trump: Are un comportament de pradator sexual

Michelle Obama, sotia actualului presedinte al SUA, a denuntat declaratiile misogine si rusinoase ale candidatului republican, Donald Trump. Sotia lui Barak Obama l-a acuzat pe miliardar ca are un comportament de pradator sexual. continuă pe România Liberă

Michelle Obama acuza comportamentul lui Trump la adresa femeilor: Este intolerabil si rusinos

Michelle Obama, sotia presedintelui american Barack Obama a denuntat afirmatiile lui Donald Trump, drept intolerabile si rusinoase la adresa femeilor, condamnandu-l pe candidatul republican.

Donald Trump, sustinut de tatal actritei Angelina Jolie, in urma declaratiilor vulgare, dupa ce Robert de Niro a declarat ca I-AR TRAGE UN PUMN candidatului republican (VIDEO)

Donald Trump a fost aspru criticat de actorul Robert De Niro in urma declaratiilor vulgare facute intr-o discutie din 2005 cu Billy Bush, prezentatorul emisiunii Access Hollywood, dar Jon.

Sebastian Ghita, atac la adresa ministrului Economiei: Domnul Borc este cel care ne-a vandut toate fabricile de ciment si este si un apropiat al unor servicii de informatii straine (VIDEO)

Sebastian Ghita a lansat un atac la adresa mininistrului Economiei, Costin Borc. intr-o interventie telefonica pentru B1 Tv, deputatul a declarat ca exista persoane care au urmarit cariera ministrului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )