Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lovitura fulgeratoare pentru Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Lovitura fulgeratoare pentru Liviu Dragnea

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Seful comisiei de aparare nu vrea sa il cheme la audieri pe directorul SPP in scandalul deminitarilor spionati. Liberalul Marcel Vela a declarat pentru Mediafax ca nu exista. continuă pe Antena3

PSD a facut o schimbare la varf in Camera Deputatilor. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Daniel Suciu a fost ales miercuri, in sedinta, in functia de lider al grupului deputatilor PSD, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al partidului. Pentru cele trei.

Liviu Dragnea, laude pentru penalul Darius Valcov: Un om de o valoare rara (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost extrem de laudativ la adresa lui Darius Valcov, cel numit de catre Viorica Dancila drept consilier de stat marti, in ciuda problemelor sale penale. Presedintele PSD a laudat.

Claudiu Manda: Liviu Dragnea va fi invitat la Comisia SRI in mod sigur

Seful Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat luni ca Liviu Dragnea sigur va fi i.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa anuntul audierii in comisia SRI: M-am plictisit...

Presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza a fi invitat pentru a fi audiat la o data ce se va stabili.

Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia de control a SRI

Seful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi chemat in fata Comisiei de control a activitatii SRI pentru audiere.

Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia de control a SRI. Reactia sefului PSD

Seful Comisiei SRI, Claudiu Manda, a anuntat miercuri ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi chemat in fata Comisiei de control a activitatii SRI pentru audiere.

Presedintele comisiei de aparare din Senat, despre acuzatiile la adresa sefulul SPP: Povesti vanatoresti ale lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a lansat in ultimele zile numeroase acuzatii la adresa directorului Serviciului de Protectie si Paza SPP), acuzandu-l pe Lucian Pahontu de implicare pentru a crea disensiuni in.

Liviu Dragnea: Nu s-a pus niciodata problema suspendarii din functie a lui Klaus Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, ca a contat foarte mult ca presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea coalitiei pentru functia de premier, mentionand ca in PSD si ALDE.

Liviu Dragnea: In aceasta sesiune sa incepem sa discutam serios despre legile sigurantei nationale. SRI si SIE au nevoie de o lege noua, mai moderna

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in aceasta noua sesiune parlamentara trebuie initiate modificari asupra legilor sigurantei nationale. Potrivit lui Dragnea, SRI si SIE, doua structuri extrem de respectate, au nevoie de o lege noua, mai moderna.

Liviu Dragnea: In aceasta sesiune sa incepem sa discutam serios despre legile sigurantei nationale. SRI si SIE au nevoie de o legislatie mai moderna

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca in aceasta noua sesiune parlamentara ar trebui initiate modificari asupra legilor sigurantei nationale. Potrivit lui Dragnea, SRI si SIE, doua structuri extrem de respectate, au nevoie de o legislatie noua, mai moderna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )