Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lovitura grea data Siriei. Unul dintre cei mai importanti lideri militari a fost ucis de luptatorii Statului Islamic

Antena3 Antena3,
Lovitura grea data Siriei. Unul dintre cei mai importanti lideri militari a fost ucis de luptatorii Statului Islamic

Generalul Hossein Hamedani, un comandant al Garzii Revolutionare Iraniene, care era consilier al Guvernului din Siria si supraveghea operatiunile militare ale Quds Force, a fost ucis intr-un atac al Statului. continuă pe Antena3

Povestea Sfantului Sava Gotul. Unul dintre cei mai mari martiri crestini din spatiul romanesc, ucis prin inecare

Zona Buzaului l-a dat, cu peste 1. 600 de ani in urma, pe unul dintre primii martiri crestini ai neamului. Este vorba despre Sfantul Sava Gotul, ocrotitorul spiritual al Buzaului, pe care Biserica Ortodoxa Romana il praznuieste la 12 aprilie. El a fost inecat in apele raului Mousaios, Buzaul de azi, de gotii care stapaneau tinuturile dintre Dunare si Carpati.

Cu chelie si burta! Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, de nerecunoscut!

Este considerat a fi unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, insa in ultima vreme este de nerecunoscut! Are chelie si burta de bere! Iata despre cine este vorba!.

Ianis Hagi a fost nominalizat intre cei mai buni 50 tineri jucatori din lume

Publicatia britanica The Guardian a nominalizat 50 dintre cei mai buni tineri jucatori ai lumii, nascuti in 1998, printre acestia regasindu-se si jucatorul Viitorului Ianis Hagi.

Razboiul ONG-urilor pe educatia sexuala. Tabara religioasa contraataca cu o noua scrisoare: Parintii, cei mai buni educatori in materie de viata intima

In societatea civila s-au conturat doua curente de opinie ferme cu privire la oportunitatea introducerii educatiei sexuale in scoli: pro si contra. Astfel, de cativa ani, activistii din ambele tabere se lupta in scrisori deschise adresate Ministerului Educatiei. Ultima lovitura este data de un grup de 18 ONG-uri religioase care sustin ca parintii sunt cei mai buni educatori ai copiilor in materie de viata intima si de familie.

PUTIN. Cel mai controversat LIDER al Rusiei implineste 63 de ani

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, este unul dintre cei mai controversati lideri ai lumii contemporane.

Foto. PUTIN. Cel mai controversat LIDER al Rusiei implineste 63 de ani

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, este unul dintre cei mai controversati lideri ai lumii contemporane.

Povara unei vieti! Mircea Albulescu: Sunt tot mai aproape de moarte

Este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, dar cu toate acestea, ajuns la 81 de ani, Mircea Albulescu a inceput sa simta povara trecerii timpului.

Unul dintre eroii din trenul Thalys, iNJUNGHIAT. in ce stare se afla

Unul dintre militarii americani care au blocat un atac islamist intr-un tren din Franta, in august, a fost injunghiat, joi, in statul american California. Soldatul se afla in stare grava, anunta surse din cadrul Pentagonului.

SUA: Unul dintre soldatii americani care au dezarmat teroristul din trenul Amsterdam-Paris, injunghiat in California

Unul dintre soldatii americani care l-au dezarmat pe atacatorul marocan ce a deschis focul la bordul unui tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris, in luna august, a fost injunghiat, miercuri seara, in Sacramento, statul american California, informeaza AFP.

Cei mai periculosi aditivi de care sa te feresti!

O mare parte dintre aditivii care se gasesc in alimentele procesate iti pot pune sanatatea in pericol. Pentru ca riscul de a te imbolnavi de cancer, boli de inima, anxietate, obezitate si depresie este foarte mare, iata care sunt cei mai periculosi aditivi pe care ar trebui sa-i elimini din dieta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )