Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lovitura pentru romani. De astazi, in Turcia se intra doar cu test PCR negativ. Masuri dure si pentru accesul in Belgia

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru romani. De astazi, in Turcia se intra doar cu test PCR negativ. Masuri dure si pentru accesul in Belgia

Inceperea campaniei de vaccinare la nivel global coincide cu introducerea unor noi masuri dure de combatere a raspandirii virusului Sars-Cov-2. Astfel, autoritatile din Turcia nu mai permit de marti 29 decembrie, ora 21. 00 accesul in tara niciunei persoane care nu prezinta la granita un test Covid PCR negativ. continuă pe Antena3

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

Gustarea ideala pentru weekend. Este gata in doar 45 de minute: toti invitatii o vor aprecia

Pe langa preparatele traditionale de la masa festiva de Craciun, nu pot lipsi si aperitivele, iar acestea sunt ouale umplute, care sunt gata in doar 45 de minute. Iata, asadar, o reteta foarte simpla. Invitatii vor fi extrem de incantati. Ingrediente reteta de oua umplute 5 oua 150 gr pate de porc 50 gr unt .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )