Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lovitura pentru Romania cu putin timp inainte de startul semifinalei la EUROVISION 2017. ACUZATIILE sunt GRAVE

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Romania cu putin timp inainte de startul semifinalei la EUROVISION 2017. ACUZATIILE sunt GRAVE

Lovitura teribila pentru reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision 2017. Piesa cu care participa Ilinca Bancila si Alex Florea, Yodel It!, este acuzata de plagiat. O echipa de vlogge. continuă pe Antena3

Dezvaluiri socante. Michael Jackson a prezis ca va fi ucis cu putin timp inainte de moartea sa

Unul dintre prietenii apropiati ai lui Michael Jackson a dezvaluit ca artistul a trimis scrisori in care a prezis ca va fi ucis, cu doar cateva saptamani inainte de a muri in urma.

Tatiana Proskuryakova, noul director de tara pentru Romania si Ungaria al Bancii Mondiale

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de director de tara pentru Romania si Ungaria. Aceasta o va inlocui pe Elisabetta Capannelli, care a fost director de tara in cadrul Bancii Mondiale incepand din anul 2013, si care va prelua un alt mandat la Zagreb, potrivit unui comunicat al institutiei, trimis Redactiei.

Rusoaica Tatiana Proskuriakova a fost numita de Banca Mondiala director de tara pentru Romania si Ungaria

Pleaca o italianca, vine o rusoaica. Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuriakova in functia de director de tara pentru Romania si Ungaria .

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de Director de Tara pentru Romania si Ungaria

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de Director de Tara pentru Romania si Ungaria, ea inlocuind-o pe Elisabetta Capannelli, care a fost director de tara in cadrul Bancii Mondiale incepand din anul 2013, si care va prelua un alt mandat la Zagreb, a anuntat miercuri Banca Mondiala. Proskuryakova, cu cetatenie dubla rusa si americana, isi va prelua mandatul la Bucuresti in data de 24 iulie 2017 si a fost director de tara in Bosnia-Hertegovina si Montenegro din anul 2015.

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova director de tara pentru Romania si Ungaria

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de director de tara pentru Romania si Ungaria. Aceasta va prelua mandatul in data de 24 iulie 2017 si o va inlocui pe Elisabetta Capannelli, care a fost director de tara pntru Romania in.

Banca Mondiala a numit un nou director de tara pentru Romania si Ungaria: Tatiana Proskuryakova, cetatean rus si american

Banca Mondiala a numit-o pe Tatiana Proskuryakova in functia de Director de Tara pentru Romania si Ungaria in locul Elisabetteo Capannelli, potrivit unui comunicat. Tatiana Proskuryakova, care are cetatenie dubla rusa si americana, isi va prelua mandatul la Bucuresti in data de 24 iulie 2017.

Indiscutabil, pentru Romania nu exista alta optiune decat dezvoltarea in cadrul UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, intr-un mesaj adresat Parlamentului cu prilejul sarbatoririi Zilei Europei si a 140 de ani de la Proclamarea Independentei de Stat a Romaniei, ca beneficiile aderarii la Uniunea Europeana sunt indiscutabile, iar pentru Romania nu exista alta optiune decat dezvoltarea in cadrul UE, potrivit unui comunicat de presa remis pe site-ul prezidential.

Comisia Europeana a scazut iar prognoza de crestere economica pentru Romania. Executivul comunitar, avertisment dur pentru Guvernul Grindeanu

Romania va avea o crestere economica de 4,3% in 2017, sub estimarea de 5,2% a Guvernului Grindeanu, iar deficitul bugetar va sari de limita de 3%, ajungand pana la 3,5%, arata prognoza de.

Avertisment de la Bruxelles: 2017 este un an crucial pentru Romania

Daca Romania nu lanseaza platile pentru perioada 2014 - 2020 va fi foarte greu, anul 2017 fiind crucial din punct de vedere al fondurilor structurale, a declarat Corina Cretu, Comisarul european pentru.

Corina Cretu, avertisment pentru Romania: 2017 este un an crucial pentru noi

Daca Romania nu lanseaza platile pentru perioada 2014 - 2020 va fi foarte greu, anul 2017 fiind crucial din punct de vedere al fondurilor structurale, a declarat, luni, comisarul european pentru politica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )