Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura primita de Viktor Orban. Nereguli grave descoperite in Ungaria de UE

Antena3 Antena3,
Lovitura primita de Viktor Orban. Nereguli grave descoperite in Ungaria de UE

Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF) recomanda ca autoritatile din Ungaria sa ia masuri judiciare in legatura cu nereguli grave in proiecte desfasurate de o companie controlata. continuă pe Antena3

Alegerile parlamentare din Ungaria, in 8 aprilie / Singura miza - ce majoritate va obtine Viktor Orban

Alegerile parlamentare din Ungaria vor avea loc in 8 aprilie, a anuntat joi seful statului, Janos Ader, cu trei luni inainte de un scrutin care ar urma sa confirme al treilea mandat consecutiv de premier al conservatorului Viktor Orban, scrie AFP.

Cum ingrasa banii UE afacerile Burgheziei Nationale din jurul premierului ungar Viktor Orban

Premierul ungar Viktor Orban duce o lupta mediatica impotriva autoritatilor europene si a sustinut recent ca economia Ungariei sta singura pe picioare si nu este finantata din fonduri de la Bruxelles. Cu toate acestea, in 2017 majoritatea licitatiilor care au umplut conturile marilor companii de constructie din jurul premierului Orban - supranumita Burghezie Nationala - au fost pe fonduri europene, arata o investigatie realizata de publicatia Atlaszo. hu.

Ungaria: OLAF anunta grave nereguli si conflict de interese in licitatii pentru iluminatul public / Ginerele lui Viktor Orban a fost actionar la compania care a castigat majoritatea licitatiilor

O ancheta a Oficiului de lupta antifrauda a Uniunii Europene Olaf) a indicat grave nereguli precum si fapte de conflict de interese intr-un vast contract de echipamente de iluminat public al primariilor ungare cofinantat prin fonduri europene, anunta AFP.

Ungaria: Grave acuzatii lansate de OLAF. Ginerele premierului Viktor Orban este implicat

Oficiul de lupta antifrauda al Uniunii Europene OLAF) a ajuns si la primariile ungare. O ancheta a scos la iveala grave nereguli si fapte de conflict de interese intr-un vast.

Viktor Orban: Daca UE nu va sprijini financiar investitiile in infrastructura, Ungaria va cere ajutor Chinei

Europa Centrala are handicapuri substantiale la nivelul dezvoltarii infrastructurii, iar daca Uniunea Europeana nu poate oferi sprijin financiar pentru a depasi aceste goluri, Ungaria va cere ajutorul Chinei, a spus premierul Ungariei, Vicktor Orban la o intalnire a companiilor germane in Berlin, relateazaBudapest Business Journal.

Daca UE nu ne vrea, ne va ajuta China: Viktor Orban, SANTAJ la Europa!

Europa Centrala are handicapuri substantiale la nivelul dezvoltarii infrastructurii, iar daca Uniunea Europeana nu poate oferi sprijin financiar pentru a depasi aceste goluri, Ungaria va cere ajutorul Chinei, a de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )