Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura de proportii pentru Guvernul Grindeanu: PSD nu are bani sa-si tina promisiunile electorale. Anul 2017 a inceput cu incasari dezastruoase la buget

România Liberă România Liberă,
Lovitura de proportii pentru Guvernul Grindeanu: PSD nu are bani sa-si tina promisiunile electorale. Anul 2017 a inceput cu incasari dezastruoase la buget

Criticile specialistilor fata de constructia super-optimista a bugetului pe 2017 incep sa se adevereasca. Rezultatele incasarilor la buget in ianuarie nu arata deloc bine pentru ambitiile liderului PSD, Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Primul semn de ALARMA pentru Guvernul Grindeanu din sectorul economic: Veniturile statului au SCAZUT in ianuarie

Probleme inca de la inceputul anului in sectorul economic. Guvernul Grindeanu se confrunta cu prima scadere a veniturilor statului din acest an. Din cauza prabusirii incasarilor din TVA,.

Bomba cu ceas de la Palatul Victoria: Desi o treime din pensii sunt platite din bani imprumutati, Guvernul Grindeanu vrea sa le majoreze cu 30 la suta

Desi o treime de pensii sunt platite cu bani imprumutati, Guvernul Grindeanu va aplica, de la 1 martie, majorarea pensiei sociale minime cu 30%, ce va fi urmata de o noua majorare a punctului de pensie, la 1 iulie. in plus, se intentioneaza cresterea salariului minim brut pentru angajatii publici la 1. 750 lei.

Bomba economica cu ceas de la Palatul Victoria: Desi o treime din pensii sunt platite din bani imprumutati, Guvernul Grindeanu majoreaza pensiile minime cu 30 la suta

Desi o treime de pensii sunt platite cu bani imprumutati, Guvernul Grindeanu va aplica, de la 1 martie, majorarea pensiei sociale minime cu 30%, ce va fi urmata de o noua majorare a punctului de pensie, la 1 iulie. in plus, se intentioneaza cresterea salariului minim brut pentru angajatii publici la 1. 750 lei.

Guvernul Grindeanu a preluat un proiect de lege al Guvernul Ciolos, privind dezvoltarea asistentei medicale comunitare, si l-a transformat in Ordonanta de Urgenta

Guvernul Grindeanu a aprobat luni un proiect de Ordonanta de Urgenta privind dezvoltarea asistentei medicale comunitare si pentru asigurarea accesului persoanelor din categorii vulnerabile la servicii medico-sociale. Si Guvernul Ciolos a aprobat in octombrie 2016 prevederi privind dezvoltarea asistentei medicale comunitare, insa sub forma de proiect de Lege, care a fost transmis Senatului. Acesta, insa, a clasat proiectul pe 27 decembrie 2016. Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a spus ca a preluat reglementarile din proiectul de lege, iar urgenta este motivata de faptul ca acestea reprezinta conditionalitate ex-ante pentru accesarea fondurilor europene.

Basescu: Prin OUG 13, Guvernul Grindeanu a dat senzatia ca a facut o hotie si chiar a facut o hotie. Trebuie sa plece! (VIDEO)

Prin modul in care a promovat Ordonanta 13, Guvernul Grindeanu a dat senzatia ca a facut o hotie si chiar a facut o hotie, a declarat Traian Basescu, pentru B1 TV. Acesta a mai sustinut ca Guvernul.

Traian Basescu, despre OUG 13: Guvernul Grindeanu a dat senzatia ca a facut o hotie si chiar a facut o hotie. Trebuie sa plece! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la B1 TV ca, din pricina modului in care a luat promovat Ordonanta 13, Guvernul Grindeanu a facut o hotie si ar trebui sa plece.

Guvernul Grindeanu are un rezutat FOARTE BUN! Comisia PSD de monitorizare: Executivul are un procent de realizare a promisiunilor de 70%

Realizarile Guvernului Grindeau sunt atent monitorizate de o Comisie de specialitate formata din membri din interiorul PSD, spun liderii partidului. Prima evaluare a fost facuta publica luni, iar raportul.

Noi iubim PSD-ul! Mesajele celor care au fost la mitingul PSD din Targoviste: Sa vina PSD-ul la putere, ca a dat bani la lume! Acum nu e la putere, ca mafia nu-l lasa! (VIDEO)

PSD a organizat in acest weekend un al doilea miting de sustinere pentru Guvernul Grindeanu. intre 5. 000 si 6. 000 de oameni au fost adusi cu autocarele in Targoviste pentru a spune cat.

Miting organizat de PSD: 5.000 de oameni s-au strans la Targoviste pentru a sustine Guvernul Grindeanu

Aproximativ 5. 000 de membri si simpatizanti ai PSD participa la un miting organizat de PSD Dambovita la Targoviste, pentru sustinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Participantii au venit din mai multe localitati ale judetului, iar printre ei se.

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Guvernul Grindeanu: Exista un RISC CLAR. Pana in aprilie sa se anunte CREDIBIL un plan de masuri (FOTO)

Comisia Europeana avertizeaza Guvernul Romaniei, intr-o scrisoare, ca deficitul va depasi 3% si cere ca in termen de o luna sa se ia masurile necesare pentru readucerea bugetului in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )