Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lovitura soc pentru Gabriel Oprea. Ce risca fostul ministru

Antena3 Antena3,
Lovitura soc pentru Gabriel Oprea. Ce risca fostul ministru

Gabriel Oprea este la un pas sa piarda doctoratul, moment in care risca sa piarda si gradele militare. Concret, Gabriel Oprea risca sa ajunga inapoi la gradul de maior, pentru ca doctoratul a. continuă pe Antena3

Zi cu emotii pentru Gabriel Oprea. Fostul vicepremier afla daca ramane fara titlul de doctor

Gabriel Oprea ar putea ramane fara titlu de doctor. Decizia va fi luata luni de membrii Consiliului General al CNATD. Comisia de stiinte juridice a Consiliul National de Atestare a Titlurilor si.

CNATDCU propune retragerea titlului de doctor al fostului vicepremier Gabriel Oprea, pentru plagiat

Gabriel Oprea ar putea ramane fara titlu de doctor. Decizia va fi luata luni de membrii Consiliului General al CNATD. Comisia de stiinte juridice a Consiliul National de Atestare a Titlurilor si.

George Homostean va fi judecat pentru crimele regimului comunist. Fostul ministru de 93 de ani a mai fost condamnat in Operatiunea Autobuzul

Procurorii militari l-au trimis in fata instantei pe deveanul George Homostean 93 de ani), fost ministru de interne in regimul Ceausescu, in dosarul mortii dizidentului Gheorghe Emil Ursu in care, alaturi de alti trei inculpati, a fost acuzat de infractiuni contra umanitatii. Homostan a fost condamnat la inceputul anilor 1990 si in dosarul suprimarii teroristilor din Hunedoara.

CNATDCU decide luni daca fostul ministru Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat

Membrii Consiliului General al CNATDCU se intalnesc luni, la ora 11. 00, pentru a decide daca fostul vicepremier Gabriel Oprea a plagiat sau nu. Asta dupa ce grupul de lucru din cadrul Comisiei Juridice a hotarat luna trecuta ca lucrarea nu corespunde standardelor etice si a propus retragerea titlului de doctor.

Gabriel Oprea a plagiat - decizie oficiala / Fostul vicepremier anunta ca va contesta decizia, inclusiv in justitie

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a stabilit, luni, cu unanimitate de voturi, ca Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea de doctorat sustinuta in anul 2000, la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si a propus retragerea titlului de doctor acordat fostului vicepremier. Gabriel Oprea poate contesta decizia in termen de 14 zile. 48 Fostul ministru de interne si vicepremier a anuntat pe Facebook ca va contesta pe toate caile decizia CNATDCU.

Gabriel Oprea contesta decizia retragerii titlului de doctorat. Vi se pare normal? Nici mie

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a contestat, luni, intr-o postare pe Facebook,decizia prin care lucrarea sa de doctorat a fost declarataplagiat. Esteprima reactie a fostului ministru de.

Ce a uitat sa spuna Gabriel Oprea despre conspiratiile mondiale impotriva sa

Intr-o incercare de a-si spala imaginea, fostul lider al UNPR Gabriel Oprea insira pe Facebook cateva evenimente-cheie din activitatea sa de premier interimar, despre care insinueaza ca n-ar fi simple coincidente. De fapt, chiar asta sunt: cateva borne rupte din context.

Gabriel Oprea, in pericol sa-si piarda titlul de doctor

Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a decis, ieri, sa propuna retragerea titlului de doctor in cazul lui Gabriel Oprea, urmand ca decizia sa ajunga la ministrul Educatiei, consiliul considerand ca fostul vicepremier a plagiat in teza de doctor.

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, isi executa condamnarea de doi ani de inchisoare la mare (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul Microsoft. Cu toate acestea, in loc de celula, isi executa pedeapsa. pe litoral, la.

Gabriel Oprea critica jurnalistii: Povestea cu plagiatul nu va tine (VIDEO)

Povestea cu plagiatul nu va tine, pentru ca in politica nu doctoratele conteaza, ci ceea ce faci pentru oameni. Asa se apara Gabriel Oprea, in fata acuzatiilor privind lucrarea sa de doctorat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )