Libnet.ro
UNICEF

15:30

A luat legatura Sebastian Ghita cu Victor Ponta?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A luat legatura Sebastian Ghita cu Victor Ponta?

Inventivul Sebastian Ghita a gasit o modalitate prin care, in ciuda interdictiei primite de la procuror, sa comunice cu Victor Ponta si sa faca asta chiar in vazul lumii, prin intermediul celor doua televiziuni pe care PSD, potrivit informatiilor din mass-media, le controleaza - B1 TV si Romania TV. continuă pe Ziarul Bursa

Sebastian Ghita, despre Ponta: Nu il pot forta sa isi dea demisia

La iesirea de la sediul DNA Ploiesti, deputatul Sebastian Ghita a declarat ca nu il poate forta pe premierul Victor Ponta sa isi dea demisia. Parlamentarul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. DNA a extins, miercuri dimineata, urmarirea penala, pentru noi infractiuni de coruptie.

Sebastian Ghita se apara cu arma sa preferata: diversiunea. Cum il trage Ghita pe Ponta in razboiul sau cu Justitia

In incercarea de a arata ca este victima unui abuz al DNA si al serviciilor secrete, deputatul Sebastian Ghita, fata de care DNA a extins urmarirea penala, a lansat in spatul public mai multe teorii care nu au nicio legatura cu realitatea.

Sebastian Ghita: Procurorii urmaresc sa il determine pe premierul Victor Ponta sa demisioneze

Sebastian Ghita, urmarit penal pentru trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani si coruperea alegatorilor, sustine ca premierul Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar. Deputatul mai.

Sebastian Ghita: Voi cere Comisiei SRI sa prezinte cati politicieni sunt interceptati in campanii. Tinta dosarului meu este demisia lui Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca va cere Comisiei parlamentare de control a Serviciului Roman de Informatii SRI) sa prezinte numarul politicienilor interceptati in perioade de campanie electorala, fie cu mandat de siguranta nationala, fie de la procuror. El a acuzat ca prin dosarul sau se forteaza demisia lui Victor Ponta din functia de premier.

Sebastian Ghita: O sa cer Comisiei SRI sa arate numarul politicienilor interceptati in perioade de campanie electorala. Dosarul meu este despre Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca va cere Comisiei de control a Serviciului Roman de Informatii SRI) sa prezinte numarul politicienilor interceptati in perioade de campanie electorala, fie cu mandat de siguranta nationala, fie de la procuror.

Sebastian Ghita, despre extinderea urmaririi penale de catre DNA: Nu pot sa parasesc Ploiestiul timp de doua luni. Am interdictie sa vorbesc cu Victor Ponta. Voi face plangere la procurorul general (VIDEO)

DNA Ploiesti a anuntat miercuri ca extinde cercetarile in cazul lui Sebastian Ghita pentru spalarede bani, evaziune fiscala, corupere de alegatori si trafic de influenta, fapte comise inclusiv in perioada.

Sebastian Ghita, chemat la DNA Ploiesti. La audieri a sosit si cea mai bogata soacra din Romania, Flavia Ciocodei

Sebastian Ghita este asteptat in dimineata de miercuri, 24 iunie, la DNA Ploiesti. Deputatul PSD are citatie pentru audieri, in dosarul in care este anchetat si cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu. Procurorii au extins cercetarile.

DNA: Sebastian Ghita nu mai poate exercita mandatul de deputat

Ghita, interdictie de a vorbi cu Victor Ponta * ACTUALIZARE 11:48 Procurorii DNA Ploiesti i-au interzis astazi lui Sebastian Ghita sa isi desfasoare activitatea in calitatea de deputat in Parlamentul Romaniei si, de asemenea, sa nu paraseasca localitatea Ploiesti.

Presa straina scrie despre urmarirea penala a lui Sebastian Ghita: Romania - Tigai pentru voturi

Publicatiile internationale scriu pe larg despre urmarirea penala a deputatului Sebastian Ghita, aliat al premierului Victor Ponta si acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor, carora le-ar fi oferit inclusiv tigai.

Romania - Tigai pentru voturi. Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a lui Sebastian Ghita

Presa internationala scrie despre urmarirea penala a deputatului Sebastian Ghita, un aliat al premierului Victor Ponta, acuzat de deturnare de fonduri europene si tentativa de corupere a alegatorilor, carora le-ar fi oferit inclusiv tigai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )