Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lucian Bode, intrebat daca Romania are suficienti muncitori pentru proiectele de infrastructura: Nu. Noi nu mai avem nici fabrici de bitum, iar 80% din piata de agregate e gestionata de firme straine (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Bode, intrebat daca Romania are suficienti muncitori pentru proiectele de infrastructura: Nu. Noi nu mai avem nici fabrici de bitum, iar 80% din piata de agregate e gestionata de firme straine (VIDEO)

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat joi seara in cadrul emisiunii Dosar de politician ca Romania nu are suficienta forta de munca pentru proiectele de infrastructura. Iar acestea nu sunt. continuă pe B1

Lucian Bode: Romania trebuie sa investeasca 72 de miliarde de euro in infrastructura de transport, in urmatorii 10 ani (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca Romania are nevoie de 72 de miliarde de euro pentru implementarea proiectelor de infrastructura de transport din Planul national de.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, despre Programul de guvernare al PNL: Dezvoltarea infrastructurii de transport, coloana vertebrala pe care se va ridica Romania (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, joi, in cadrul evenimentului de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca, pentru urmatorii patru ani, angajamentul in fata romanilor este unul.

Lucian Bode: Guvernarile anterioare au promis mii de kilometri de autostrada, dar au inaugurat, in 3 ani, doar 96. in 12 luni, noi avem deja 90 de kilometri (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a comparat realizarile Guvernului PNL, intr-un singur an, in domeniul de care se ocupa cu ceea ce au realizat social-democratii in guvernarea anterioara de trei ani de.

Lucian Bode: in 12 luni de guvernare am construit 90 km de autostrada

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a numarat 350 km de retea de drumuri realizati de Guvernul P.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Am reusit in 12 luni de guvernare sa modernizam peste 350 de km de retea de drumuri, din care 90 de KM de autostrada nou-construiti

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat cu ocazia participarii sale, alaturi de premierul Ludovic Orban la receptia lucrarilor de modernizare DN5 Bucuresti - Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, ca.

Lucian Bode anunta ca s-a vindecat de Covid-19 si s-a intors la Ministerul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune ca s-a vindecat de Covid-19 si s-a intors de miercuri la birou, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, s-a vindecat de Covid-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat pe Facebook ca s-a vindecat de Covid 19 si ca de miercuri s-a intors la birou. El spune ca a avut o forma usoara a bolii care nu i-a pus mari probleme de.

Iohannis, intrebat daca Guvernul Orban trebuie sa plece acasa dupa tragedia din Neamt: Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Nu, Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, este raspunsul presedintelui Klaus Iohannis, intrebat daca considera ca Executivul ar trebui sa plece dupa incendiul din Piatra Neamt, asa cum s-a intamplat dupa tragedia din Colectiv, cand premierul de atunci Victor Ponta a demisionat.

Iohannis, catre ministrul Predoiu: Romania are nevoie de lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Iohannis a sustinut, marti seara, ca are o colaborare buna cu ministrul Justitiei, Cata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )