Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, despre Programul de guvernare al PNL: Dezvoltarea infrastructurii de transport, coloana vertebrala pe care se va ridica Romania (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, despre Programul de guvernare al PNL: Dezvoltarea infrastructurii de transport, coloana vertebrala pe care se va ridica Romania (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, joi, in cadrul evenimentului de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, ca, pentru urmatorii patru ani, angajamentul in fata romanilor este unul. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Am reusit in 12 luni de guvernare sa modernizam peste 350 de km de retea de drumuri, din care 90 de KM de autostrada nou-construiti

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat cu ocazia participarii sale, alaturi de premierul Ludovic Orban la receptia lucrarilor de modernizare DN5 Bucuresti - Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, ca.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, s-a vindecat de Covid-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat pe Facebook ca s-a vindecat de Covid 19 si ca de miercuri s-a intors la birou. El spune ca a avut o forma usoara a bolii care nu i-a pus mari probleme de.

Lucian Bode anunta ca s-a vindecat de Covid-19 si s-a intors la Ministerul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spune ca s-a vindecat de Covid-19 si s-a intors de miercuri la birou, potrivit unei postari pe pagina sa de Facebook.

Lucian Bode, intrebat daca Romania are suficienti muncitori pentru proiectele de infrastructura: Nu. Noi nu mai avem nici fabrici de bitum, iar 80% din piata de agregate e gestionata de firme straine (VIDEO)

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat joi seara in cadrul emisiunii Dosar de politician ca Romania nu are suficienta forta de munca pentru proiectele de infrastructura. Iar acestea nu sunt.

Ministrul Transporturilor: De vineri se va circula pe varianta ocolitoare Radauti Cand va fi deschis traficul pe soseaua de centura a Bacaului

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca incepand de vineri se va putea circula pe varianta ocolitoate Radauti si tot vineri, constructorul.

DOCUMENT Programul de guvernare PNL: Salariu mediu net 1.000 de euro pana in 2024, aproape 1.000 km de autostrada si drum expres, pensii marite, alocatii dublate si primari in doua tururi

Liberalii promit ca peste patru ani Romania va avea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, salariul mediu net al romanilor va fi de 1. 000, pensiile vor vor fi mai cu 46% fata de 2019, iar alocatiile dublate. Programul de guvernare al PNL, lansat joi, prevede ca pana in 2024 sa fie finalizati aproape 1. 000 de kilometri de autostrada si drumuri expres, precum si demararea proiectelor la patru noi autostrazi. De asemenea, liberalii promit revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, revizuirea Constitutiei si desfiintarea Sectie pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Lucian Bode: in 12 luni de guvernare am construit 90 km de autostrada

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a numarat 350 km de retea de drumuri realizati de Guvernul P.

Programul de guvernare al PNL: Cea mai mare crestere economica din UE in urmatorii 4 ani. Cresterea cu 50% a salariului mediu net si cu 46% a pensiei

PNL promite, in Programul de guvernare pentru perioada 2021 2024, cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana si majorarea PIB cu peste 450 de miliarde de lei. Salariul mediu net va creste cu 50% pana la finalul perioadei, iar pensia cu 46%. De asemenea, PNL isi propune finalizarea a 970 de kilometri de autostrada si drum expres.

Lucian Bode: Guvernarile anterioare au promis mii de kilometri de autostrada, dar au inaugurat, in 3 ani, doar 96. in 12 luni, noi avem deja 90 de kilometri (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a comparat realizarile Guvernului PNL, intr-un singur an, in domeniul de care se ocupa cu ceea ce au realizat social-democratii in guvernarea anterioara de trei ani de.

Lucian Bode: Romania trebuie sa investeasca 72 de miliarde de euro in infrastructura de transport, in urmatorii 10 ani (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca Romania are nevoie de 72 de miliarde de euro pentru implementarea proiectelor de infrastructura de transport din Planul national de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )