Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lucian Bode: Poti merge cu trenul spre Aeroportul Otopeni cu numai 4 lei!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lucian Bode: Poti merge cu trenul spre Aeroportul Otopeni cu numai 4 lei!

Trenul spre Aeroportul Otopeni va circula incepand de duminica, la un interval de 40 de minute, 2424 ore, durata calatoriei fiind de aproximativ 20 de minute, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Transporturilor: Poti merge cu trenul spre Aeroportul Otopeni cu numai 4 lei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat vineri, 11 decembrie, ca trenul spre Aeroportul Henri Coanda din Otopeni va circula incepand de duminica, la un interval de 40 de minute, 2424 ore, durata c.

Trenul spre Aeroportul Otopeni va circula de duminica. Cat e pretul unui bilet

Trenul spre Aeroportul Otopeni va circula incepand de duminica, la un interval de 40 de minute, 242.

Poti merge cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni cu doar 4 lei. Pretul a fost redus la mai mult de jumatate

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, si secretarul de stat Irinel Scriosteanu au anuntat vineri ca tariful pentru o cialatorie cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni va fi de 4 lei, desi propunerea initiala era de 8,5 lei, redusa ulterior la 5 lei.

Trenul Gara de Nord - Aeroport. Biletul va costa 4 lei, anunta Lucian Bode

Informatiile din zilele trecute indicau faptul ca biletele vor costa in jur de 8 lei intre Gara de Nord si Aeroport, pe linia unde circulatia se deschide pe 13 decembrie. Acum, printr-un proiect de Ordin al ministrului transporturilor, se va introduce categoria de trenuri Regio Expres si biletul va costa 4 lei. Proiectul a fost trimis spre publicare catre Monitorul Oficial.

DIN 13 DECEMBRIE, 72 de trenuri vor circula zilnic pe relatia Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Trei operatori de transport feroviar vor asigura serviciul public de transport feroviar de calatori intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei de catre Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

Trei companii vor opera trenurile pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni. in cat timp se parcurge distanta

Trei operatori de transport feroviar vor asigura transportul de calatori intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda, odata cu intrarea in vigoare a noului Mers de Tren, valabil pentru perioada 13. 2020 ora 00. 2021 ora 24. 00), a informat CFR SA.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )