Libnet.ro
UNICEF

23:15

Lucian Boia, la Adevarul Live: Nu suport ca Eminescu sa ajunga subiect de bataie de joc

Adevărul Adevărul,
Lucian Boia, la Adevarul Live: Nu suport ca Eminescu sa ajunga subiect de bataie de joc

Istoricul si scriitorul Lucian Boia isi va lansa, la Targul de Carte Gaudeamus un nou volum, de data aceasta dedicat poetului nepereche, Mihai Eminescu. Cartea, publicata la editura Humanitas, isi propune o incursiune in istoria distorsionarilor pe care le-a produs in ultimul secol si jumatate cultul poetului national. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, vineri, ora 16.00: Ce s-a intamplat dupa 89 cu Fantomele, spionii romani de elita din SUA?

Ioan Talpes, fost director al Serviciului de Informatii Externe, si istoricul Constantin Corneanu vor lamuri - intr-o editie speciala Adevarul Live de vineri, ora 16. 00 - unul dintre misterele cel mai bine pastrate ale spionajului romanesc.

Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu, interviu-eveniment la Adevarul Live

Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu sunt invitati, joi, de la 11. 00, in studioul Adevarul Live. Punctul de pornire a discutiilor din platou va fi cel mai recent volum semnat de catre cei doi intelectuali, Dialoguri de duminica. O introducere in categoriile vietii. Volumul va fi lansat sambata, de la ora 13. 00, la standul editurii Humanitas de la targul de carte Gaudeamus.

Adevarul Live, ora 12.00: creatorul de moda Alexandru Ciucu dezvaluie secretele protocolului vestimentar la nivel inalt

Codul vestimentar la nivel prezidential sau la nivelul Casei Regale a Romaniei este foarte important, pentru ca persoanele publice trebuie sa transmita mesajul corect prin imaginea afisata. Alexandru Ciucu, designerul care creeaza tinute pentru presedintele Klaus Iohannis si pentru prima doamna, Carmen Iohannis, furnizor al Casei Regale a Romaniei, vine in studioul Adevarul Live pentru a dezvalui secretele protocolului vestimentar la nivel inalt.

Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert a Romaniei, la Adevarul Live: Asteptam ca noul Guvern sa dea drumul cat mai repede la investitii publice

Noul Guvern ar trebui sa faca o analiza asupra masurilor fiscale luate anterior de autoritati, sa vedem care sunt sustenabile sau nu, iar Executivul ar trebui sa dea drumul cat mai repede la investitii, a declarat, la Adevarul Live, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR).

Adevarul Live, ora 16.00.Interviu -eveniment cu Georges Dassis, presedintele Comitetului Economic si Social European

Un interviu realizat de jurnalistul Cristian Unteanu, corespondentul ziarului ADEVARUL la Bruxelles, despre problemele, provocarile si incercarile de gasire de solutii intr-o Europa din ce in ce mai preocupata de problemele sociale, de marile decalaje care se mentin intre regiunile bogate si sarace, persistenta somajului si a fenomenelor de excluziune sociala.

Dezbatere Adevarul Live: Franta, in stare de urgenta. Dar Europa?

Franta a declarat stare de urgenta. Ce se va intampla in continuare, nu numai in Franta, dar si in Europa, unde se anunta decizii radicale in ce priveste viitorul spatiului comun de securitate?.

Operatii extraordinare. Medicii care trateaza defectele congenitale ale bebelusilor nenascuti, la Adevarul Live, de la ora 15.00

La inceputul acestei luni, la un spital privat din Bucuresti a avut loc o interventie chirurgicala in premiera in Romania. Este vorba despre o operatie de corectare a unui grav defect congenital al coloanei vertebrale, la un bebelus nenascut, de 1. 250 de grame. Aflam intreaga poveste la Adevarul Live, de la Dr. Hadi Rahimian, chirurg fetal, si dr. Ani Rahimian, medic primar ATI, doi din cei sapte medici care au realizat interventia.

Europa sub teroare. Generalul Constantin Degeratu: Nu e vorba de Al Treilea Razboi Mondial, dar e vorba de razboi

Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, va propune o discutie asupra celei mai urgente si dureroase teme a momentului: actiunile teroriste care au lovit in inima Europei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )