Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lucian Bute, invins la puncte de James DeGale dupa ce l-a dominat si insangerat pe britanic. Decizie cel putin curioasa a arbitrilor

Online Sport Online Sport,
Lucian Bute, invins la puncte de James DeGale dupa ce l-a dominat si insangerat pe britanic. Decizie cel putin curioasa a arbitrilor

Lucian Bute a luptat pentru a-si recastiga centura mondiala IBF la supermijlocie in fata actualului campion James DeGale. Cu fata insangerata si dupa ce a incasat lovituri evidente dupa un meci in care l-am vazut pe cel mai ofensiv si combativ Bute din cariera, cei trei arbitrii i-au acordat in unanimitate victoria lui DeGale. O decizie greu de digerat pentru Bute care, la 35 ani, a anuntat ca va continua cariera de boxer profesionist. Meciul Bute-DeGale a fost live text pe onlinesport, duminica dimineata, de la ora 6:00. continuă pe Online Sport

Lucian Bute, invins la puncte de James DeGale dupa ce l-a dominat si insangerat pe britanic. Decizie scandaloasa a arbitrilor

Lucian Bute a luptat pentru a-si recastiga centura mondiala IBF la supermijlocie in fata actualului campion James DeGale. Cu fata insangerata si dupa ce a incasat lovituri evidente la capatul unuimeci in care l-am vazut pe cel mai ofensiv si combativ Bute din cariera, cei trei arbitrii i-au acordat in unanimitate victoria lui DeGale. O decizie greu de digerat pentru Bute care, la 35 ani, a anuntat ca va continua cariera de boxer profesionist. Meciul Bute-DeGale a fost live text pe onlinesport, duminica dimineata, de la ora 6:00.

Lucian Bute, invins de britanicul DeGale in meciul pentru titlul mondial IBF la supermijlocie

Boxerul roman Lucian Bute a fost invins la puncte, decizie in unanimitate, de britanicul James DeGale, intr-un meci pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, desfasurat pe durata a 12 runde in gala profesionista de la Centre Videotron din Quebec Canada), anunta Agerpres.

Box: Lucian Bute pierde la puncte meciul cu James DeGale. Decizie unanima in favoarea englezului, meci bun al romanului

Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu James DeGale, de la Quebec, si a irosit sansa de a reintra in posesia centurii IBF.

Ce spune Lucian Bute despre meciul cu DeGale

Boxerul Lucian Bute a spus ca, despre meciul cu britanicul James DeGale, care va avea loc sambata, la Quebec, ca principalul sau scop este saisi recupereze centura.

Florin Mergea alaturi de Lucian Bute la meciul cu DeGale. Tenismenul povesteste ce a trait in Quebec

Jucatorul de tenis Florin Mergea a relatat cele traite sambata noapte in Videotron Centre din Quebec, unde s-a numarat printre sustinatorii lui Lucian Bute in tentativa acestuia de a-si recastiga titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

IBF: Lucian Bute a pierdut la puncte lupta cu James DeGale.Prima reactie a romanului

Pugilistul Lucian Bute a fost invins de James DeGale, prin decizia arbitrilor, intr-un meci disputat la Quebec. Britanicul isi va pastra centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

Lucian Bute, invins de James DeGale. Romanul a boxat surprinzator de bine

James De Gale si-a pastrat titlul mondial, invingandu-l pe Lucian Bute, la puncte, intr-un meci ce a avut loc pe Videotro Arena din Quebec. Lucian Bute a avut o evolutie peste asteptari in confruntarea cu James.

LIVE Lucian Bute contra James DeGale pentru titlul mondial IBF la supermijlocie

Lucian Bute a intrat in linie dreapta in pregatirea meciului cu James DeGale, dupa ce a trecut cantarul oficial. Meciul Bute-DeGale este live text pe onlinesport, duminica dimineata, de la ora 6:00.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial si e gata de marea lupta cu DeGale (LIVE, duminica ora 6:00)

Lucian Bute a intrat in linie dreapta in pregatirea meciului cu James DeGale, dupa ce a trecut cantarul oficial. Meciul Bute-DeGale este live text pe onlinesport, duminica dimineata, de la ora 6:00.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial si e gata de marea lupta cu DeGale

Lucian Bute a intrat in linie dreapta in pregatirea meciului cu James DeGale, dupa ce a trecut cantarul oficial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )