Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lucian Bute vs Jean Pascal, lupta care poate fi decisiva pentru cariera romanului

Antena3 Antena3,
Lucian Bute vs Jean Pascal, lupta care poate fi decisiva pentru cariera romanului

Lucian Bute ar putea pasi pentru ultima data in ring, duminica dimineata, atunci cand il va infrunta pe Jean Pascal, pentru centura cu diamante WBC. Speculatiile din jurul acestui meci spun ca,. continuă pe Antena3

LIVE TEXT Lucian Bute - Jean Pascal (duminica, ora 6:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text, meciul de box dintre Lucian Bute si Jean Pasca, ce are loc in Canada, duminica dimineata de la ora 6:00.

Box Meciul lui Lucian Bute cu Jean Pascal va fi difuzat in direct la Digi Sport 1

Lucian Bute se lupta duminica, 19 ianuarie, la Montreal, pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Jean Pascal. Este prima gala din acest an a pugilistului roman, iar Digi Sport 1 transmite, in direct si in exclusivitate, de la ora 03. 00, ora Romaniei, prima lupta a lui Bute din noiembrie 2012 incoace, atunci cand romanul l-a invins pe Denis Grachev si si-a adaugat in palmares centura NABF la categoria semigrea.

Bute si Pascal lupta cu gandul la Froch

Lucian Bute si Jean Pascal privesc lupta de sambata noapte ca pe o rampa de lansare pentru o viitoare lupta cu Carl Froch, detinatorul a doua centuri mondiale in acest moment. Britanicul este vaant de ambii pugilisti care se vor infrunta in Montreal.

Jean Pascal vs Lucian Bute: ora meciului, televizare, avancronica si mai multe

Montreal nu este cunoscut ca un oras al boxului, insa la meciul de box Bute - Pascal va fi gazda primului eveniment major din 2014. Duminica dimineata, Lucian Bute 31-1, 24 KO) si Jean Pascal 28-2-1, 17 KO) - doi oameni care si-au facut din Montreal o casa - se vor ciocni in cea mai importanta lupta a peisajului semigreilor.

FOTO Cantarul Bute - Pascal: au trecut ambii, Pascal a venit cu banda la gura

Vineri seara a avut loc cantarul oficial al partidei Lucian Bute - Jean Pascal. Privind imaginile, romanul pare subnutrit fata de sportivul haitian care este un pachet de muschi. Insa, este normal pentru ca Bute este mai inalt decat Pascal cu 10 centimetri si de aici diferenta de masa. Oricum ar fi, Pascal pare mult mai amenintator. El a venit cu gura acoperita de banda adeziva neagra, semn ca nu ii va inchide Bute gura.

FOTO Cantarul Bute - Pascal: au trecut ambii, Pascal a venit cu banda la gura pentru ca musca pana la os

Vineri seara a avut loc cantarul oficial al partidei Lucian Bute - Jean Pascal. Privind imaginile, romanul pare subnutrit fata de sportivul haitian care este un pachet de muschi. Haitianul a venit cu gura acoperita de banda adeziva neagra, semn ca nu ii va inchide Bute gura. Iata imaginile.

Bute: Nimic nu ma poate opri acum

Lucian Bute are un tonus bun inaintea meciului cu Jean Pascal de sambata noapte si promite sa faca spectacol in ring la prima sa lupta dupa o pauza de 14 luni. Ultima oara Bute a boxat cu rusul Denis Grachev in noiembrie 2012.

O infrangere ar pune capat carierei lui Bute

O spune Mihai Leu, fostul campion mondial retras din activitate cu centura la brau, in opinia caruia Lucian Bute trebuie sa arate contra lui Jean Pascal ca a trecut peste infrangerea de la Nottingham in fata lui Carl Froch.

Bute promite spectacol cu Pascal

Lucian Bute are un tonus bun inaintea meciului cu Jean Pascal de sambata noapte si promite sa faca spectacol in ring la prima sa lupta dupa o pauza de 14 luni. Ultima oara Bute a boxat cu rusul Denis Grachev in noiembrie 2012.

VIDEO Bute - Pascal inainte de meci

Lucian Bute si Jean Pascal au facut vineri seara declaratii pentru HBO, inainte de meciul de duminica si de cantar. Iata ce au spus amandoi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )