Libnet.ro
UNICEF

09:30

Guvernul sesiseaza DNA pentru nereguli comise de Lucian Duta la cardul de sanatate. Ministerul Sanatatii: vinovatii trebuie sa raspunda in fata justitiei

Adevărul Adevărul,
Guvernul sesiseaza DNA pentru nereguli comise de Lucian Duta la cardul de sanatate. Ministerul Sanatatii: vinovatii trebuie sa raspunda in fata justitiei

Guvernul anunta, duminica, ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta. continuă pe Adevărul

Guvernul anunta ca sesiseaza DNA pentru nereguli comise de Lucian Duta la cardul de ...

Guvernul anunta, duminica, ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta. Neregulile au fost sesizate de catre inspectorii Corpului de Control al prim-ministrului, intr-un raport redactat in urma cu aproape o luna. Controlul a fost efectuat la Ministerul Sanatatii, Casa .

Guvernul anunta ca sesiseaza DNA pentru nereguli comise de Lucian Duta la cardul de sanatate

Guvernul anunta, duminica, ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul presedinte CNAS Lucian Duta.

VIDEO Corpul de Control al premierului sesiseaza DNA pentru nereguli privind implementarea cardului national de sanatate

Corpul de Control al premierului va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si provocarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, de care ar fi responsabil fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, informeaza Guvernul intr-un comunicat transmis presei.

Corpul de Control al premierului sesiseaza DNA pentru nereguli privind implementarea cardului national de sanatate

Corpul de Control al premierului va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, indformeaza Guvernul intr-un comunicat transmis presei. Stire in curs de actualizare.

Corpul de Control al Guvernului sesizeaza DNA in legatura cu nereguli comise in proiectul cardului de sanatate

Guvernul anunta, duminica, ca va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si.

Guvernul: Lucian Duta nu a atribuit corect cardurile de sanatate. Sesizam DNA

Guvernul va sesiza Directia Nationala Anticoruptie pentru nereguli in atribuirea contractului pentru cardul national de sanatate, cu efecte in neimplementarea proiectului si determinarea unei pagube de peste 1,2 milioane euro, comise de fostul.

Stolojan: Anuntul Guvernului legat de Lucian Duta, o ciorba reincalzita

Anuntul Corpului de Control al premierului privind sezizarea Directiei Nationale Anticoruptie ce face referire la anumite nereguli de la CNAS in scandalul cardurilor de sanatate, in care este implicat Lucian Duta, fostul presedinte al CNAS, este doar o ciorba reincalzita, a declarat, intr-o conferinta de presa, Theodor Stolojan, europarlamentar PDL, potrivit surselor de presa.

Lucian Duta, fostul sef al CNAS, sustine ca premierul Victor Ponta este cel care a blocat proiectul cardului de sanatate

Lucian Duta, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), sustine ca acuzele care i se aduc de catre Corpul de Control al primului-ministru sunt nefondate, dat fiind faptul ca nu a facut niciun contract cu Posta Romana si Imprimeria Nationala, astfel ca nu a efectuat nicio plata catre cele doua companii.

General al Inspectoratului Jandarmeriei, cercetat de DNA pentru luare de mita

Un general din cadrul Inspectoratului Jandarmeriei Romane este cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru luare de mita si abuz in serviciu, arata sursele de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )