Libnet.ro
UNICEF

11:31

Lucian Romascanu, reminder pentru Klaus Iohannis despre alegerile pe timpul pandemiei

Antena3 Antena3,
Lucian Romascanu, reminder pentru Klaus Iohannis despre alegerile pe timpul pandemiei

Lucian Romascanu PSD) a comparat, intr-o postare pe Facebook, declaratiile facute de Klaus Iohannis pe 28 aprilie si in urma cu cateva zile, atunci cand a fost intrebat despre alegeri in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre alegeri in pandemie: Este posibila organizarea in conditii de siguranta Democratia se garanteaza prin alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5 noiembrie. Seful statului a discutat si despre organizarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, in contextul.

Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca noile masuri restrictive care urmeaza sa fie apli.

VIDEO Klaus Iohannis: Asteptam primele rezultate ale masurilor de restrictii peste doua - trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca primele rezultate ale noilor restrictii anuntate in urma cu o zi de autoritati pentru a incetini avansul pandemiei Covid-19 sunt asteptate peste doua-trei saptamani. Seful statului, care a efectuat o vizita in judetul Maramures, si-a exprimat speranta ca aceste masuri sunt destul de ferme pentru a putea evita un lockdown dupa alegerile din 6 decembrie. Presedintele Klaus Iohannis sustine joi declaratii de presa, de la ora 15:30, dupa ce a participat in judetul Maramures la prezentarea planului investitional pe Regiunea de Nord-Vest.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare legea care permitea construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata, inclusiv in parcuri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, la reexaminare, in Parlament, legea permitea construirea pe majoritatea spatiilor verzi proprietate privata, inclusiv in parcuri sau in gradinile blocurilor retrocedate. Reamintim ca in sedinta de plen de pe 13 octombrie, chiar inainte de alegerile parlamentare, Camera Deputatilor a aprobat un proiect de modificare a Legii spatiilor verzi din intravilanul localitatilor, principala schimbare fiind ca autoritatile locale puteau permite construirea pe spatiile verzi proprietate privata, cu conditia ca Primaria sa amenajeze in alta parte un spatiu verde cu o suprafata cu 10% mai mare. O alta modificare nociva era ca parcul istoric sau gradina istorica precum si scuar sau parc de buzunar nu se mai gasesc in categoria spatiilor verzi, disparand intre comisii si plen, deci teoretic nu mai beneficiaza de protectie. De exemplu, Parcul Cismigiu este parc istoric, la fel si Herastraul.

Iohannis, despre limita locurilor din spitale: Am initiat deja contacte cu alte state pentru transferul pacientilor, dar sper sa nu ajungem acolo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca in prezent Romania are indeajuns de mult spatiu pentru pacientii cu coronavirus, insa subliniaza ca a inceput deja sa contecteze alte state in cazul in care va fi nevoie de transferul de pacienti.

KLAUS IOHANNIS: Sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la sedinta de Guvern, ca sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei - scolile sa treaca in online toate, angajatii la telemunca, magazinele inchise la ora 21, iar circulatia pe timp de noapte sa fie restrictionata.

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA APROBATA DE PARLAMENT Impozite reduse pentru patronii din turism

Impozitul pe cladirile si terenurile folosite in prestarea serviciilor turistice va fi redus cu 50% conform actului normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, prin care se aduc modificari legii 2272015 privind Codul fiscal.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )