Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis, despre limita locurilor din spitale: Am initiat deja contacte cu alte state pentru transferul pacientilor, dar sper sa nu ajungem acolo

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre limita locurilor din spitale: Am initiat deja contacte cu alte state pentru transferul pacientilor, dar sper sa nu ajungem acolo

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca in prezent Romania are indeajuns de mult spatiu pentru pacientii cu coronavirus, insa subliniaza ca a inceput deja sa contecteze alte state in cazul in care va fi nevoie de transferul de pacienti. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: E singura tara care si-a propus un asemenea demers. Expertii nu sunt convinsi ca aduce un rezultat palpabil

Expertii nu sunt convinsi ca o testare in masa impotriva COVID-19 aduce un rezultat palpabil, afirma Klaus Iohannis, intrebat despre masura luata de Sloviacia, de testare a intregii populatii.

Klaus Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: OMS nu recomanda testarea in masa, ci testarea in baza unei anchete epidemiologice, asa cum se intampla si la noi

Presedintele Klaus Iohannisa vorbit, marti, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, despre testarea in masa facuta in Slovacia. ,,Slovacia este singuratara care si-a propus.

Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca noile masuri restrictive care urmeaza sa fie apli.

Klaus Iohannis, despre alegeri in pandemie: Este posibila organizarea in conditii de siguranta Democratia se garanteaza prin alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5 noiembrie. Seful statului a discutat si despre organizarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, in contextul.

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

Klaus Iohannis, despre numarul mare de decese cauzate de Covid-19: PSD a avut o politica sanitara foarte proasta. Sanatatea noastra publica nu e in parametri foarte buni. E trist, dar adevarat (VIDEO)

Romania inregistreaza un numar record de decese din cauza Covid-19 fata de tarile din jur. Doar in intervalul luni, ora 13. 00 marti ora 13. 00, u fost inregistrate 120 de decese in randul persoanelor.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea unitatilor de invatamant: Exista analize care recomanda trecerea scolii in sistemul online (VIDEO)

Seful statului a discutat marti, in timpul conferintei de presa si despre o posibila redeschidere a unitatilor de invatamant, desi numarul cazurilor de COVID-19 este increstere. Reamintim ca in.

Ludovic Orban, despre inchiderea scolilor din Romania si trecerea invatamantului in online: Cresele si afterschool-urile nu vor fi afectate

Asa cum a declarat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in sedinta de Guvern de la Palatul Victoria, toate scolile vor trece in scenariul rosu, cu predare online, din pricina noului record negativ de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3215 seconds )