Libnet.ro
UNICEF

10:30

KLAUS IOHANNIS: Sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la sedinta de Guvern, ca sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei - scolile sa treaca in online toate, angajatii la telemunca, magazinele inchise la ora 21, iar circulatia pe timp de noapte sa fie restrictionata. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis anunta de la Guvern noi restrictii: Se inchid toate scolile, circulatia restrictionata noaptea, magazinele inchise dupa ora 21.00, incepand de luni

Toate scolile din Romania vor trece in online, circulatia va fi restrictionata pe timpul noptii, iar magazinele se vor inchide cel tarziu la ora 21. Masurile au fost anuntate joi seara de presedintele Klaus Iohannis, care prezideaza sedinta de guvern, si vor intra in vigoare de luni. Seful statului a spus ca sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei.

Klaus Iohannis anunta noi masuri mai dure: Portul mastii, obligatoriu in toata tara, magazinele, inchise la ora 21.00

Presedintele Klaus Iohannis participa la aceasta ora la sedinta de Guvern, la finalul unei zile in care s-a inregistrat un nou record negativ in Romania privind numarul de cazuri noi COVID, mai exact 9.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru cei care incalca legea si dau petreceri cu multi invitati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca autoritatile sa fie mai ferme in aplicarea legii in cazul celor care incalca legea si dau petreceri la care participa numeroase persoane.

Klaus Iohannis a cerut expertilor explicatii despre diferentele uriase dintre testarile din judete: I-am rugat pe ministrul Tataru si Raed Arafat sa aprofundeze un pic mai bine tematica si sa vina cu masuri de echilibrare (VIDEO)

In Romania exista diferente mari de testare Covid-19 intre judete, iar acest lucru se vede in rapoartele zilnice facute publice de Grupul de Comunicare Strategica. in acest context, Klaus Iohannis a declarat,.

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru petrecaretii care sfideaza regulile anti-COVID-19: Punct si gata!

In ciuda restrictiilor, multe petreceri au avut loc in tara, in special de Halloween. Pe fondul trendului ascendent de infectari. Klaus Iohannis crede ca este nevoie in continuare de masuri.

Klaus Iohannis: Romania va primi peste 10.000.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni dupa ce s-a intalnit cu reprezentanti ai sistemului de sanatate pentru a discuta masurile pentru gestionarea epidemiei COVID-19.

Noi masuri anti-COVID, de luni. Klaus Iohannis: Scoala online in toata tara, targuri si piete inchise, petreceri interzise, masca obligatorie peste tot, circulatia restrictionata noaptea, accent pe telemunca (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 19. 00: Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Victoria, la ora 19. Acesta a fost primit de premierul Ludovic Orban. Iohannis este cel care va prezida sedinta de Guvern. Se.

Cui lasa Carmen si Klaus Iohannis averea lor colosala. De ce nu au copii, de fapt, la varsta lor

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, sotia acestuia, sunt impreuna de mai bine de 25 de ani. Amandoi, de profesie profesori, au pus pe primul plan cariera, asa cum de altfel chiar Iohannis recunoaste. Multa lume si-a pus intrebarea cui vor lasa averea agonisita de-a lungul anilor, si de ce nu au copii. Klaus Iohannis .

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban l-a chemat pe Klaus Iohannis sa prezideze esecul guvernarii PNL. Sunt dispusi sa sacrifice tot pentru o mana de voturi

Liderul social democratilor,Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe contul de Facebook, la scurt timp dupa ce seful statului, Klaus Iohannis, a prezidat sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5.

Motivul pentru care Klaus Iohannis si Carmen nu au adoptat un copil. Cui lasa mostenire cele 3 case si 3 apartamente

Klaus Iohannis si Carmen sunt casatoriti de peste 25 de ani. Presedintele si Prima Doamna se cunosc din liceu, iar ulterior au decis sa formeze un cuplu. Din pacate, cei doi nu au copii impreuna, au decis sa puna carierele pe primul loc. Care e motivul pentru care nu au adoptat un copil, cui lasa averea stransa in atatia ani de munca?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )