Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban il acuza pe ministrul Finantelor ca piteste un document care arata nesustenabilitatea cheltuielilor bugetare

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban il acuza pe ministrul Finantelor ca piteste un document care arata nesustenabilitatea cheltuielilor bugetare

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, acuza ca ministrul Finantelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, piteste un document care ar fi elaborat la nivelul Ministerului Finantelor si care ar arata ca nu pot fi sustinute cheltuielile bugetare, Orban spunand ca ordonanta de rectificare a bugetului se bazeaza pe venituri scoase din burta. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Niciun parlamentar din Romania nu a votat impotriva lui Rovana Plumb

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept un esec major care afecteaza grav imaginea Romaniei respingerea Rovanei Plumb pentru functia de comisar european si spune ca niciun parlamentar din Romania nu a votat impotriva lui Rovana Plumb.

DOCUMENT Motiunea de cenzura a PNL Ludovic Orban: Avem 237 de semnaturi si discutam cu inca 10 parlamentari

Ludovic Orban sustine ca liberalii au strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura, si sunt in discutii cu inca 10 parlamentari. Din punctul meu de vedere, exista toate sansele ca aceasta motiune de cenzura sa fie adoptata si Viorica Dancila sa se intoarca ca simplu cetatean, a declarat seful PNL. Numele motiunii de cenzura initiate de PNL este Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent.

Ludovic Orban: Am convingerea ca oamenii care au semnat motiunea de cenzura, o vor vota. Cand ar putea avea loc dezbaterile si votul(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, s-a declarat convins ca parlamentarii care au semnat motiunea de cenzura o vor vota. Asta in conditiile in care opozitia a strans 237 de semnaturi, iar pentru ca motiunea sa.

LUDOVIC ORBAN: Luni sau marti depunem motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, ca motiunea va fi depusa luni sau marti, dupa ce se vor consulta toti liderii partidelor implicate.

Ludovic Orban, inainte de motiune: Mesaj pentru VVD: 237> 233

Liderul PNL, Ludovic Orban ii transmite un mesaj clar premierului Viorica Dancila inainte de motiunea de cenzura. Mesaj pentru VVD: 237 233, a scris Ludovic Orban pe Facebook, miercuri seara,.

Motiunea de cenzura, semnata de 237 de parlamentari. Ludovic Orban (PNL): Numarul de voturi va fi si mai mare. Viorica Dancila o sa redevina un simplu cetatean (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca Opozitia se bazeaza pe cel putin 237 de voturi la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, in conditiile in care majoritatea absoluta din Parlamentul.

Ludovic Orban: Am trecut de 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca sunt peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului, care cel mai probabil va fi depusa luni. Negocierile se vor finaliza in.

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

Ludovic Orban: Niciun europarlamentar roman nu a votat impotriva Rovanei Plumb. A picat pe mana ei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca niciun europarlamentar roman nu a votat impotriva Rovanei Plumb, in Parlamentul European. Dancila si PSD.

Ludovic Orban (PNL): Parlamentarii sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, daca mai au o urma de respect fata de Romania si inteleg binele tarii (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat joi ca nu se mai oboseste sa ii ceara demisia premierului Viorica Dancila, pentru ca deja ar fi avut o mie de motive sa o faca daca avea o urma de bun.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )