Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban: Am convingerea ca oamenii care au semnat motiunea de cenzura, o vor vota. Cand ar putea avea loc dezbaterile si votul(VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Am convingerea ca oamenii care au semnat motiunea de cenzura, o vor vota. Cand ar putea avea loc dezbaterile si votul(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, s-a declarat convins ca parlamentarii care au semnat motiunea de cenzura o vor vota. Asta in conditiile in care opozitia a strans 237 de semnaturi, iar pentru ca motiunea sa. continuă pe B1

Ciolacu: Cred ca sunt parlamentari si de la PSD care au semnat motiunea de cenzura

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a recunoscut, joi, ca sunt parlamentari ai PSD care au semnat motiunea de cenzura. Ciolacu a declarat ca stie doar de deputatul PSD de Ialomita Mihaita Gaina ca a semnat motiunea si ca alti 20 de parlamentari PSD au fost sunati de PNL.

LUDOVIC ORBAN: Luni sau marti depunem motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, ca motiunea va fi depusa luni sau marti, dupa ce se vor consulta toti liderii partidelor implicate.

Ludovic Orban: Luni sau marti depunem motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri seara, ca motiunea va fi depusa luni sau marti, dupa ce se vor consulta toti liderii partidelor implicate.

Victor Ponta a semnat motiunea de cenzura: Am spus clar ca votam. Dancila a fugit peste ocean

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a semnat motiunea de cenzura initiata de PNL si a precizat ca a depus semnaturile parlamentarilor formatiunii sale inca de saptamana trecuta.

Ludovic Orban: Am trecut de 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca sunt peste 233 de semnaturi pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului, care cel mai probabil va fi depusa luni. Negocierile se vor finaliza in.

Marcel Ciolacu recunoaste iNFRANGEREA PSD: Cred ca sunt social-democrati care au semnat motiunea de cenzura a PNL. Cand au fost pusi pe listele partidului jurau credinta patriei mama, iar acum...

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a recunsocut, joi, ca si unii PSD-isti au semnat motiunea de cenzura intreprinsa de PNL. Cred ca sunt parlamentari si de la PSD care au semnat, dar nu.

Parlamentarii PSD care ar fi semnat motiunea de cenzura pentru daramarea Guvernului

Antena 3 a prezentat in exclusivitate o lista cu parlamentarii din PSD care ar fi semnat motiunea de cenzura pentru daramarea Guvernului. Emanoil Savin, Horia Nasra, Mihaita Gaina, Cornel Itu si Nicolae.

Orban anunta ca a strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura si ca o va depune luni: Viorica Dancila o sa plece ca simplu cetatean

Presedintele liberal Ludovic Orban a anuntat miercuri ca pana acum a strans 237 de semnaturi pentru motiunea de cenzura si ca se afla in discutii cu inca alti zece parlamentari, printre care si de la PSD. Acesta a adaugat ca ar urma sa o depuna saptamana viitoare.

Ludovic Orban (PNL): Parlamentarii sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, daca mai au o urma de respect fata de Romania si inteleg binele tarii (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat joi ca nu se mai oboseste sa ii ceara demisia premierului Viorica Dancila, pentru ca deja ar fi avut o mie de motive sa o faca daca avea o urma de bun.

Tradare! Doi deputati PSD ar fi semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila - SURSE

Un lider PSD sustine ca se face santaj pentru aceste semnaturi pentru motiunea de cenzura. Exista informtaii ca exista cel putin doi parlamentari din partea social-democratilor ca ar fi semnat motiunea de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2459 seconds )