Libnet.ro
UNICEF

15:45

LUDOVIC ORBAN: Astazi trebuie sa dezbatem actele normative necesare pentru pregatirea anului scolar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Astazi trebuie sa dezbatem actele normative necesare pentru pregatirea anului scolar

Guvernul va dezbate actele normative necesare pentru inceperea anului scolar, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban, astazi, in cadrul sedintei de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

LUDOVIC ORBAN: O sa solicit MFP alimentarea imediata a conturilor pentru plata masurilor active

Premierul Ludovic Orban a solicitat conducerii Ministerului Finantelor sa considere prioritate zero alimentarea conturilor din care se vor face platile catre agentii economici care au aplicat la masuri active de sprijin privitoare la piata muncii.

Cum a fost prins fumand, astazi, Ludovic Orban! Premierul Romaniei a gafat-o grav de data aceasta, in public

Noua gafa din partea premierului Romaniei! Cum a fost prins fumand de data aceasta Ludovic Orban. Cerintele impuse si de catre el se pare ca nu sunt valabile pentru insasi domnia sa. Ludovic Orban, noua gafa! Cum a fost prins fumand de data asta? Pe premisa: Fa ce spune popa, nu ce face popa, Orban .

Ludovic Orban, catre Violeta Alexandru, in sedinta de Guvern: Sa nu existe intarzieri in plata pensiilor. in septembrie, platitm si alocatiile marite. Trebuie sa fim pregatiti sa facem platile la termen (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Muncii, Violeta Alexandru, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, sa se asigure ca nu vor exista intarzieri in plata pensiilor si a alocatiilor. Asta in.

incep lucrarile la A0. Ludovic Orban: Aceasta autostrada de centura este vitala pentru Bucuresti. Traficul de tranzit in Capitala este de 20% (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat marti, cand incep oficial lucrarile de constructie pe A0, caBucurestiul are nevoie de autostrada de centura, nu de astazi, nu de ieri, de cel putin 15 ani de zi.

Prima reactie a premierului Ludovic Orban dupa anuntul PSD privind motiunea de cenzura: Socoteala de acasa nu se potriveste cu socoteala din teren

Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care Partidul Social Democrat a anuntat ca o va depune astazi impotriva Guvernului. Potrivit premierului, acest act al PSD este unul iresponsabil si complet lipsit de logica.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna tot astazi, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet.

Ludovic Orban, fotografiat in timp ce fuma cu masca de protectie sub barbie

Premierul Ludovic Orban a fost fotografiat, astazi, in timp ce fuma cu masca de protectie sub barbie. Fotografia a fost publicata pe Facebook de jurnalista Floriana Jucan si a devenit in scurt timp virala.

Ludovic Orban, veste uriasa din septembrie. Cum se schimba scoala

Veste asteptata de toti parintii si elevii din Romania! Ludovic Orban a explicat, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu scoala din septembrie. Anunt important despre cum se va schimba scoala Ludovic Orban a sustinut azi o declaratie de presa unde a explicat tot ce tine de masurile pe care le-a luat Guvernul .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3343 seconds )