Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban, catre Violeta Alexandru, in sedinta de Guvern: Sa nu existe intarzieri in plata pensiilor. in septembrie, platitm si alocatiile marite. Trebuie sa fim pregatiti sa facem platile la termen (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, catre Violeta Alexandru, in sedinta de Guvern: Sa nu existe intarzieri in plata pensiilor. in septembrie, platitm si alocatiile marite. Trebuie sa fim pregatiti sa facem platile la termen (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Muncii, Violeta Alexandru, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, sa se asigure ca nu vor exista intarzieri in plata pensiilor si a alocatiilor. Asta in. continuă pe B1

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre motiunea de cenzura. Vesti proaste atat pentru Ludovic Orban, cat si pentru Ciolacu: Abia daca se depaseste acest termen va putea fi atacata la CCR

EXCLUSIV Dupa motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva actualului guvern, premierul Ludovic Orban a declarat marti ca ia in calcul sa sesizeze CCR pentru un conflict constitutional intre Guvern si.

LUDOVIC ORBAN: Astazi trebuie sa dezbatem actele normative necesare pentru pregatirea anului scolar

Guvernul va dezbate actele normative necesare pentru inceperea anului scolar, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban, astazi, in cadrul sedintei de Guvern.

Surpriza uriasa! Cine va fi noul premier al Romaniei. Ludovic Orban va fi demis la final de august (SURSE)

Inca de la inceputul guvernarii lui Ludovic Orban si al sau Guvern III, opozitia a tot cautat variante de suport in parlament pentru a depune o noua motiuune de cenzura si de demitere a acestuia. Surse apropiate, au declarat in aceste zile, ca noua motiune de cenzura depusa de PSD va trece cu majoritate de .

VIDEO Huiduieli la depunerea candidaturii PNL la sectorul 5. Violeta Alexandru: PSD si-a trimis un grup de agitatori care sa ne impiedice sa vorbim

Cristian Bacanu, candidatul PNL sustinut de USR-PLUS la Primaria Sectorului 5, si-a depus luni candidatura, iar declaratiile de presa sustinute de el si de Violeta Alexandru au fost intrerupte de huiduieli. Ministrul Violeta Alexandru, lider al PNL Bucuresti, a sustinut ca PSD si-a trimis agitatori care sa ii impiedice sa vorbeasca.

Cum a fost prins fumand, astazi, Ludovic Orban! Premierul Romaniei a gafat-o grav de data aceasta, in public

Noua gafa din partea premierului Romaniei! Cum a fost prins fumand de data aceasta Ludovic Orban. Cerintele impuse si de catre el se pare ca nu sunt valabile pentru insasi domnia sa. Ludovic Orban, noua gafa! Cum a fost prins fumand de data asta? Pe premisa: Fa ce spune popa, nu ce face popa, Orban .

LUDOVIC ORBAN: O sa solicit MFP alimentarea imediata a conturilor pentru plata masurilor active

Premierul Ludovic Orban a solicitat conducerii Ministerului Finantelor sa considere prioritate zero alimentarea conturilor din care se vor face platile catre agentii economici care au aplicat la masuri active de sprijin privitoare la piata muncii.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, huiduita in timp ce lansa un candidat PNL la locale

Violeta Alexandru a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca PSD a trimis un grup de agitatori pentru a provoca scandal in timpul lansarii candidatului PNL si USR PLUS la Primaria Sectorului 5 din Capitala. Ministrul muncii a subliniata ca nu se va lasa intimidata.

Premierul Ludovic Orban, despre revenirea elevilor la scoala: Alocam 175 de milioane de euro catre unitatile de invatamant pentru a achizitiona tablete, masti, dezinfectanti

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a facut o noua serie de precizari cu privire la reinceperea noului an scolar, in contextul pandemiei generate de COVID-19. Guvernul pregateste o serie de Ordonante de.

Ludovic Orban, veste uriasa din septembrie. Cum se schimba scoala

Veste asteptata de toti parintii si elevii din Romania! Ludovic Orban a explicat, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu scoala din septembrie. Anunt important despre cum se va schimba scoala Ludovic Orban a sustinut azi o declaratie de presa unde a explicat tot ce tine de masurile pe care le-a luat Guvernul .

Gabriela Firea, atac dur la Ludovic Orban: Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere!

Primarul general al Capitalei il acuza pe premierul Ludovic Orban de abuz de putere. Autostrada de Centura a Capitalei, de care nu v-a pasat nici ca premier, nici ca ministru al transporturilor, nici ca viceprimar, a devenit moneda de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucurestenilor!, spune Gabriela Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )