Libnet.ro
UNICEF

21:30

LUDOVIC ORBAN: Somez din nou PSD sa nu-si bata joc de democratie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Somez din nou PSD sa nu-si bata joc de democratie

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii vor discuta individual cu toti parlamentarii pe tema motiunii de cenzura pentru a-si prezenta punctul de vedere, subliniind ca, politic, cu PSD nu avem ce discuta. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

Ludovic Orban: Niciun partid nu poate sa-si bata joc de institutia motiunii de cenzura

Premierul Ludovic Orban considera ca depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara este .

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

Ludovic Orban: Politic, cu PSD nu avem ce discuta. Somez PSD sa nu-si bata joc de democratie si de Romania si sa opreasca procedura motiunii de cenzura pana la decizia CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca politic PNL nu are ce sa discute cu PSD, insa liberalii poarta discutii cu toti parlamentarii pentru a cere sprijin in contextul motiunii de cenzura care a fost.

Ludovic Orban, despre transferurile de la PSD la PNL: Au mai fost accidente Nimeni nu e inger

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se declara impotriva traseismului politic si sustine ca transferurile pe care PNL este acuzat ca le-a facut de la alte formatiuni politice sunt accidente care nu tin de decizia sa. Din cei care au venit, cei mai multi au fost in PNL, au fost luati aproape cu japca prin Ordonanta aia 55 cand era la guvernare PSD, a sustinut Orban.

LUDOVIC ORBAN: Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale

Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu al unei tentative a PNL de a determina aceasta hotarare, a declarat astazi presedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura a parut mai degraba menita sa rezolve probleme interne ale PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca motiunea de cenzura a fost mai degraba menita sa rezolve problemele interne ale PSD, fiind depusa cu spatele la cetatean si cu fata spre interesul politic al social-democratilor.

LUDOVIC ORBAN: S-au depus candidaturile, cum sa amani alegerile? Numai PSD se poate gandi la asa ceva

Premierul Ludovic Orban a exclus, astazi, posibilitatea amanarii datei alegerilor locale, stabilita pentru 27 septembrie, in conditiile in care birourile electorale au inregistrat deja candidaturile.

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR daca PSD va modifica in Parlament proiectul priuvind rectificarea bugetara in sensul majorarii pensiilor cu 40% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala daca PSD va veni cu amendamente in Parlament a proiectul de lege privind rectificarea bugetara, amendamente care sa prevada.

Ludovic Orban: Alegerile locale se pot tine fara niciun fel de probleme in 27 septembrie. Numai PSD se poate gandi la amanare isi imagineaza ca pot sa ramana la putere netinand alegerile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o noua serie de precizari cu privire la alegerile locale din 27 septembrie 2020, sambata, cand a subliniat ca nu se pune problema ca scrutinul sa fie amanat, in ciuda.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )