Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ludovic Orban, atac dur la adresa ministrului de Interne: Democratia este in pericol

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac dur la adresa ministrului de Interne: Democratia este in pericol

Atac dur al liderului PNL, Ludovic Orban, la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan. Presedintele PNL spune ca e strain acum intr-un stat politienesc. Politia mi se pare ca este. continuă pe Antena3

NEA TUDOSE, nu mai merge!!! - Florin Calinescu, atac DUR la adresa Guvernului (VIDEO)

Florin Calinescu a lansat un nou atac dur la adresa Executivului. intr-o interventie live pe Facebook, el a vorbit despre tema cea mai discutata in ultima perioada:pensiile romanilor. Vadi.

PNL, atac dur la adresa lui Carmen Dan: Comisie de ancheta parlamentara privind pensionarile si reangajarile din Ministerul de Interne

Scandalul privind felul in care se fac pensionarile angajatilor din subordinea Ministerului de Interne care apoi se angajeaza pe diverse functii in institutie pentru a cumula si pensie si salariu ar pu.

Codrin Stefanescu, atac la Ludovic Orban: Este invartit cu cheita de un sistem sinistru

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca, prin recentele declaratii referitoare la legile Justitiei, presedintele PNL, Ludovic Orban, reuseste sa duca in derizoriu.

Ce spune Ludovic Orban despre schimbarea denumirii judetului Olt

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri seara la Scornicesti, unde a participat la Sarbatoarea Painii, ca o eventuala schimbare a denumirii judetului Olt nu va ajuta pe.

ISIS, atac dur la adresa lui Papa Francisc: Aminteste-ti de asta, anti-musulmanule, vom fi la Roma! - VIDEO

Gruparea extremista ISIS a publicat un clip in care il ataca pe Papa Francisc si anunta ca in curand vor fi la Roma. ISIS a lansat un nou video propagandist in care mai multi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )