Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce spune Ludovic Orban despre schimbarea denumirii judetului Olt

Antena3 Antena3,
Ce spune Ludovic Orban despre schimbarea denumirii judetului Olt

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri seara la Scornicesti, unde a participat la Sarbatoarea Painii, ca o eventuala schimbare a denumirii judetului Olt nu va ajuta pe. continuă pe Antena3

Locuitorii din Caracal cer schimbarea denumirii judetului Olt: se va organiza un referendum

Vechea discutie privind schimbarea numelui judetului Olt in Olt-Romanati s-a redeschis, Consiliul Judetean organizand un referendum pentru a consulta cetatenii judetului. Opozitia se opune, din ratiuni financiare.

Oltenii fac referendum pentru schimbarea denumirii judetului. Daca va fi validat, populatia nu va fi nevoita sa isi schimbe documentele

Oltenii fac referendum pentru schimbarea denumirii judetului. Consiliul Judetean Olt organizeaza, pe 15 octombrie, un referendum pentru atribuirea numelui Olt-Romanati judetului. Actualul judet Olt este.

Ludovic Orban vrea motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, faptul ca a discutat cu presedintele interimar al USR, Elek Levente, despre posibilitatea depunerii unei motiuni simple impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in conditiile in care modificarile aduse legilor justitiei creeaza premisele unei politizari brutale a justitiei din Romania.

Ludovic Orban, reactie la modificarile la legile Justitiei: PNL se va lupta cu toate armele impotriva enormitatilor propuse de Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat dur la propunerile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind modificarea legilor Justitiei, aratand ca acestea risca sa distruga independenta puterii judecatoresti si sa puna sub semnul intrebarii democratia din Romania.

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Mihai Tudose este complet iresponsabil si perfid

Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa premierului Mihai Tudose. Presedintele PNL il numeste pe seful Executivului iresponsabil si perfid. Premierul este complet.

Ludovic Orban: Premierul este complet iresponsabil. Tudose arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica gastii lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca premierul Mihai Tudose ii incita pe oameni sa nu depuna bani la bancile care nu raporteaza profit, context in care il catalogheaza drept iresponsabil.

Atac fara precedent la adresa premierului. Ludovic Orban: Mihai Tudose este complet iresponsabil si perfid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a scris miercuri, pe Facebook, ca premierul Mihai Tudose este complet iresponsabil si isi arata perfidia, populismul si reaua vointa caracteristica.

CJ Olt va organiza pe 15 octombrie un referendum pentru schimbarea numelui judetului

Consiliul Judetean CJ) Olt va organiza pe 15 octombrie referendum pentru atribuirea numelui Olt-Romanati judetului, conform unei hotarari adoptate joi, informeaza Agerpres.

Ipocrizie. Cum sustinea Ludovic Orban eliminarea presedintelui din procedura de numirea a procurorilor sefi in urma cu patru ani

Presedintele PNL, Ludovic oOrban, se contrazice pe subiectul eliminarii presedintelui din procedura de numire a procurorilor-sefi. Acesta s-a declarat impotriva propunerii lui Tudorel Toader, cu toate ca in urma cu patru ani avea o parere similara cu cea a ministrului Justitiei.

Ce spune Liviu Dragnea despre legile Justitiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu intelege nemultumirea sefului statului, Klaus Iohannis, in conditiile in care ministrul Justitiei a prezentat miercuri doar niste principii, niste.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )