Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban: Avem 840 de locuri ATI in spitalele Covid si 297 de persoane internate

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Avem 840 de locuri ATI in spitalele Covid si 297 de persoane internate

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca exista 840 de locuri in sectiile de ATI din tara in spitale Covid sau de suport Covid si in prezent sunt internati 297 de pacienti, mentionand ca trebuie crescuta capacitatea, precizand ca problemele legate de lipsa locurilor la ATI sunt determinate de distribuirea cazurilor. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Nu avem posibilitatea sa dublam alocatiile. O sa gandim un mecanism de crestere a alocatiilor pentru copii. in doua saptamani vom solutiona aceasta problema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca Guvernul nu are posibilitatea acum sa dublezealocatiile pentru copii si a promis ca, in doua saptamani Executivul va veni cu un mecanism de solutionare.

VIDEO Ludovic Orban: Nu avem posibilitatea sa dublam alocatiile pentru copii O sa gandim un mecanism de majorare intr-o perioada de timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca Guvernul nu are posibilitatea de a dubla alocatiile, dupa decizia Curtii Constitutionale, dar va gandi un mecanism de majorare a acestora intr-o perioada de timp, fara a preciza insa despre ce interval este vorba.

Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor Gabrielei Firea privind ocuparea locurilor de la ATI cu pacienti covid

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca nu ar dori sa intre in polemica cu Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pe tema paturilor de la terapie intensiva destinate bolnavilor de COVID, afirmand ca sferturile de adevar nu fac altceva decat sa bage zazanie in loc sa rezolve problema, scrie Digi24.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de.

Ludovic Orban anunta ca se cauta solutii pentru suplimentarea locurilor din sectiile de ATI: Una dintre variante reinchiderea Spitalului Colentina pentru pacientii non-COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca se cauta solutii pentru pacientii cu coronavirus care au nevoie de terapie intensiva, in conditiile in care seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

LUDOVIC ORBAN: Nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat, dar exista localitati pe care le avem sub observatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, la finalul discutiei cu prefectii ca nu exista niciun judet in situatia de a fi carantinat in momentul de fata, dar ca exista localitati pe care autoritatile le au sub observatie, g4media.

Adio, vacanta de vara! Ludovic Orban, anuntul momentului: Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte

Ludovic Orban le-a transmis ieri seara romanilor un mesaj de interes general. Chiar daca e vara si suntem dornici de mers in vacante, premierul ne recomanda sa evitam anumite locuri care reprezinta posibile focare de infectie. De asemenea, acesta insista ca romanii care vor neaparat in vacanta sa mearga in Romania. Nu merg in vacanta .

LUDOVIC ORBAN: Sectia modulara din curtea Spitalului Elias ar putea fi folosita pentru gestionarea cazurilor covid

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca sectia modulara, construita din donatii de Asociatia Daruieste Viata, in curtea Spitalului Elias din Capitala, ar putea fi folosita pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )